VIDEO: / Sudac dotukao snove Modrića i društva!

30.4.2011.
22:26
VOYO logo

LONDON, STAMFORD BRIDGE

CHELSEA: Cech - Cole, Terry. Luiz, Ivanović - Malouda, Lampard, Mikel, Essien - Drogba, Torres

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOTTENHAM: Gomes - Kaboul, Gallas, Dawson, Ćorluka - Lennon, Modrić, Sandro, Bale - Van der Vaart - Pavljučenko

STRIJELCI: 0:1 - Sandro (19), 1:1 - Lampard (45.), 2:1 Kalou (89.) U 35. kolu Premiershipa, tri kola prije kraja prvenstva, Tottenham se nije uspio približiti Manchester Cityju na bod zaostatka u lovu na 4. mjesto koje vodi u Ligu prvaka, ali zato je Chelsea ostvario sve svoje želje. Iako su gubili, Blueseri su s dva gola u zadnjim minutama prvog i drugog poluvremena bacili Harry Redknappa u očaj. Liga prvaka je sad jako daleko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi su istrčali s Lukom Modrićem i Vedranom Ćorlukom u sastavu, a od prve minute su krenuli i Rafael van der Vaart te Gareth Bale. Redknapp je i ovoga puta sasvim ignorirao Niku Kranjčara, kojeg nije bilo niti na klupi, a priliku je dao priliku Brazilcu Sandru, što se na kraju pokazalo sretnim izborom.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ZT3dWlj7t1fL9GTY
szólj hozzá: Sandro vs Chelsea 0-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je u 19. minuti na iznenađenje svih na stadionu opalio s oko dvadeset i pet metara, a lopta je odsjela u desnim rašljama Cechova gola. Tottenham se do kraja poluvremena ravnopravno držao s jakim Chelseajem, predvođenim Drogbom i Torresom, i onda, u svom stilu, pacerski pokleknuo u zadnjoj minuti.

Bio je to nevjerojatan pogodak. Lampard je s tridesetak metara opalio po sredini gola, vratar Gomes trebao je samo rutinski pokupiti loptu, ali ona mu se provukla kroz ruke i noge, te krenula prema golu. Nesretni Brazilac se hitro bacio prema gol-crti, povukao loptu u zadnji čas, a glavni sudac je ostao nijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, par sekundi poslije, pomoćnik je signalizirao da je lopta prešla crtu te pokazao prema centru.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=51YSXoazUWokvd2Y
szólj hozzá: ---

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je odigrao cijeli susret, a Vedran Ćorluka je ozlijedio zadnju ložu i napustio igru deset minuta prije kraja susreta.Šokirani igrači Tottenhama okružili su čovjeka u crnom koji je u trenutku procjene bio dvadesetak metara udaljen od gol-crte, ali ništa nije pomoglo. Engleski komentatori su nakon višestrukih gledanja usporene snimke iz više kuteva zaključili da gola ipak nije bilo, jer lopta nije punim obujmom prešla crtu.

Chelsea je u drugom poluvremenu krenula po pobjedu, a sreća m se opet osmjehnula na samom kraju utakmice. U 89. minuti došlo je do velike gužve u šesnaestercu Tottenhama, a lopta je nakon nekoliko odbijanja došla do Salomona Kaloua koji ju je pospremio u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=XEiAM0ePCr5diXnx
szólj hozzá: ---

Chelsea se sada ponovno približila na samo tri boda vodećem Manchester Unitedu, koji u nedjelju na Emiratesu igra derbi protiv Arsenala. Tottenham je tri kola prije kraja, u nezavidnoj poziciji s četiri boda zaostatka za četveroplasiranim Manchester Cityjem. Pobijede li Građani u nedjelju West Ham, šanse Spursa bit će isključivo teoretske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englesko prvenstvo, 35. kolo:

Blackburn-Bolton 1:0 Blackpool-Stoke 0:0 Sunderland-Fulham 0:3 WBA-Aston Villa 2:1 Wigan-Everton 1:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak: 1. Manchester United 73, Chelsea 67, Arsenal 64, Manchester City 59 (-1)...

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104290792006 arti-201104240235006 arti-201104230189006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo