ODJECI DERBIJA / Sopić nakon novog poraza: 'Iz Osijeka su mi rekli 'hvala', iluzorno je pričati o bilo čemu'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

'Kad izgubite, naravno da niste sretni. Dobro smo igrali, Osijek je u nekim periodima utakmice teško živio, ali gleda se samo rezultat'

19.5.2024.
23:39
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

U derbi utakmici pretposljednjeg 35. kola HNL- a nogometaši Osijeka su u derbiju, na svojoj Opus Areni, pobijedili Rijeku s 2-0 (1-0) čime su osigurali četvrto mjesto na ljestvici.

Image
OPUS ARENA SLAVI /

Osijek srušio Rijeku i osigurao mjesto u Europi

Image
OPUS ARENA SLAVI /

Osijek srušio Rijeku i osigurao mjesto u Europi

Rijeka je doživjela već četvrti prvenstveni poraz u nizu, a trener Željko Sopić očekivano nakon susreta nije bio sretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad izgubite, naravno da niste sretni. Dobro smo igrali, Osijek je u nekim periodima utakmice teško živio, ali gleda se samo rezultat. Bivši suigrač, a danas član stožera Osijeka Miroslav Žitnjak rekao mi je nakon utakmice: 'Hvala.' Kad poklonite nekom dva gola, iluzorno je pričati o bilo čemu", rekao je Sopić pa se okrenuo utakmici finala Kupa:

"Manje je od 72 sata do finala Kupa, imamo pet sati da se vratimo u Rijeku i krenuti sa sedam igrača koji počinju protiv Dinama. To nije pametno. Vidjet ćemo sutra tko će moći, tko neće. Imat ću jedanaest spremnih koji će protiv Dinama pokušati donijeti Rabuzinovo sunce", završio je Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zekić: 'Veliki teret mi je pao s leđa'

S druge strane, trener Osijeka Zoran Zekić bio je zadovoljan pobjedom te činjenicoma kako je Osijek osigurao četvrto mjesto koje vodi u Eruopu.

"Velik teret mi je pao s leđa. Vidjeli smo kako nam ovo puno znači. Ušli smo fantastično, zabili gol. Kasnije se Rijeka razmahala. Volio bih se boriti za više ciljeve sljedeće sezone. Igramo jako dobar nogomet, imamo prvog strijelca lige. Roko Jurišić je uz Ramona Miereza i Darka Nejašmića naš najkonstantniji igrač u ovih šest mjeseci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo