KOLIKO ĆE GA DALIĆ JOŠ DRŽATI U KAZNI? / Pogledajte kakav je gol zabio povremeni hrvatski reprezentativac

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Pitanje je samo koliko će ga dugo izbornik Zlatko Dalić držati na hlađenju

30.9.2019.
8:05
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car donio je remi svom Marseilleu, koji je u nedjelju u osmom kolu francuske Ligue One na svom terenu odigrao 1-1 protiv Rennesa.

Gosti su poveli golom M'Bayea Nianga u 19. minuti, a Duje Ćaleta-Car je u 52. minuti zabio za konačnih 1-1. Bouna Sarr je izveo korner, a Ćaleta-Car je sjajno glavom poslao loptu u mrežu. Bio je to treći uzastopni remi Marseillea i prvi ovosezonski pogodak Ćaleta-Cara u dresu Marseilea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak pogledajte OVDJE.

Image
Foto: Profimedia, SIPA USA

8th November 2018, Stadio Olimpico, Rome, Italy; UEFA Europa League football, Lazio versus Marseille; Duje Caleta-Car of Marseille sits on the field after losing their match 2-1, Image: 395033529, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights *** ., Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Pitanje je samo koliko će dugo izbornik Zlatko Dalić držati na hlađenju Ćaleta-Cara, jednog od najboljih stopera koje Hrvatska ima? Podsjećamo, Ćaleta-Car, koji je, inače, sudjelovao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji lani, nije u kadru reprezentacije još otkako je proljetos odbio igrati za U-21 reprezentaciju na Euru mladih. Ćaleta-Car je tada ispao iz svih opcija za reprezentaciju, ali čini se da polako ulazi u dobru formu i ne bi bilo zgorega imati ga na raspolaganju u nacionalnoj vrsti, posebice jer je riječ o modernom, pokreljivom stoperu koji čak može i nešto odigrati s loptom. No, izbornik je tu da procjeni kada je pravo vrijeme i koliko će dugo Ćaleta-Car ispaštati zbog svojih grešaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo