KALINIĆEV TRANSFER IZAZVAO POLEMIKE U MILANU? / 'Zašto smo doveli njega, a ne zvijezdu Borussije'

Image
Foto: Screenshot/Milan TV

Talijanski dnevni list Il Giorno podigao je buru na San Siru nakon što je u ponedjeljak objavilo da je izvršni direktor Milana kritizirao politiku transfera ovog ljeta.

31.10.2017.
7:48
Screenshot/Milan TV
VOYO logo

Pišu kako je Han Li, desna ruka vlasnika Yonghionga Lija, upitala zašto su Rossoneri potrošili 70 milijuna eura na Nikolu Klanića i Andrea Silvu umjesto da su za 80 doveli napadača Borussije Dortmund Pierre-Emericka Aubameyanga.

"Priča oko mojih sumnji u Milanovu transfer politiku i navodna pitanja zašto nismo kupili Aubameyanga sasvim je neutemeljena", poručio je Li putem službene klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aubameyang je vrhunski igrač, ali mi smo s našim direktorima komunicirali tijekom prijelaznog roka i ne sumnjamo u kvalitetu igrača je smo odabrali i doveli. Oni imaju naše apsolutno povjerenje", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je trenutno osmi na tablici. U 11 kola nogometaši Vicenza Montelle upisali su pet pobjeda, remi i pet poraza što je premalo s obzirom da su u pojačanja uložili preko 200 milijun eura.

Jedno od njih je i Nikola Kalinić. Hrvatski napadač do sada je u devet prvenstvenih nastupa zabio tri gola i namjestio jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo