TITOVA UNUKA 'OPRALA' DOMAZETA / 'Tito je Juan Manuel Marquez Von skinite mi se vise'

Nakon sto je u emisiji Nedjeljom u dva Davor Domazet Loso izjavio kako je Josip Broz Tito bio sin hrvatske sluskinje i beckog bogatasa reagirala je Titova unuka Sasa Broz.

11.5.2015.
13:35
VOYO logo

Titova unuka Sasa Broz na svom Facebook profilu obrusila se na Domazeta Losu. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

"Postovani DRUZE DD Loso, vezano za djedovo (a time i porijeklo moje malenkosti) ponizno Vam upucujem sljedece informacije , nadam se da ce biti od koristiti Vasem novom knjizevnom hitu gdje izmedu ostalog materijala mozemo naci i nesto u stilu ; JASE TITO NAS AL BOME I MI NJEGA !!!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina da Tito nije bio Tito ali niste pogodili kombinaciju... Djed je bio posvojeno dijete punokrvne Kolumbijke i nasljednika kralja Karla XXL. Tako kazu stare crkvene knjige. One iz 5 st. p.n.e. Postoje gospodine Loso i drugi pokazatelji koji kazu da je zapravo bio zena. Zena sa mudima !! Ta tvrdnja mi naime nije draga jer moj identitet direktno dovodi u pitanje. Baka mi je pricala da je djed u mladim danima izgledao kao pripadnik crne rase. To je neobicno, kazu stanovnici Patagonije jer su mu roditelji bili arijevci. Patagonci su ponosni na djeda a kuca u kojoj je roden davne 1656. i danas je zanimljiva turistima.

Voljela bi da sam imala prilike kao Vi, vidjeti tu torbicu od zmijske koze ali djed je kazu zavrsio jedan semestar u Hogwartsu sto je bilo dovoljno da moze stvari uciniti nevidljivima. Nevidljiva THE TORBICA od zmijske koze...kako to da nitko od obitelji nije vidio tu torbicu ?????? Mislim... kad ga tako dobro poznajete onda znate da nikad sam nije nosio nista osim cigara. Upaljac bi rijetko imao sa sobom. Valjda su se plasili da se ne zapali pa da se ne moze nastaviti mit. Bez glavnog junaka nema mitologije ni brainf...logije. Velite pisete knjigu? Bas lijepo,cestitam !! Zasto o djedu u Vasoj knjizi? Koliko ce kostati knjiga? Ocekujete dobru prodaju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasto ne pisete knjigu o nekom drugom hrvatskom velikanu? A to da je djedov sprovod bio najveci u povijesti to bi ipak bila istina.

Vama postovani gospodine Loso od srca zelim uspjeh sa knjigom a za sve one koji javno lupetaju a ne znaju sto lupetaju evo ekskluziva za neki novi knjizevni best seller :

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PRAVO IME J.B. TITA JE JUAN MANUEL MARQUEZ VON SKINITE MI SE VISE !!!!!! (p.s. ovo Juan Manuel Marquez je neka boksacka faca iz Meksika to sam skinula sa neta )", stoji u objavi Sase Broz na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo