Ivana Soljan nova clanica Uprave IN2

Tvrtka IN2, jedna od vodecih softverskih grupacija u jugoistocnoj Europi sa sjedistem u Hrvatskoj, osnazila je svoju Upravu novom clanicom – Ivanom Soljan.

2.9.2014.
14:36
VOYO logo

Na novoj ce poziciji Ivana Soljan biti zaduzena za planiranje strategije i koordinaciju rada Grupe te marketing i prodaju, uz posebni naglasak na razvoj novih podrucja poslovanja, nastup na novim trzistima i poticanje inovativnosti, navodi se u priopcenju za medije tvrtke IN2.

Pojacanje Uprave Ivanom Soljan logican je odgovor kompanije na promjene u poslovnom okruzenju, promjene u regiji te zahtjeve koje pred Grupu stavlja rastuce i sve kompleksnije EU i globalno trziste. Uz predsjednika Uprave Antu Mandica, u Upravi IN2 su i Tanja Puselj Ostroski i Tomislav Perovic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana Soljan je u preko 25 godina bogatog menadzerskog iskustva bila zaposlena na nizu rukovodecih pozicija u respektabilnim kompanijama u Hrvatskoj. Do svog dolaska u IN2 pet godina obnasala je funkciju predsjednice uprave investicijskog fonda specijaliziranog za investicije u turizmu u Hrvatskoj Jupiter/iO Adria.

Prije toga provela je sest godina na poziciji clanice Uprave Hrvatskog Telekoma gdje je bila zaduzena za pokretanje i sirenje ADSL-a na hrvatskom trzistu te stvaranje MAXtv-a, jedne od prvih IP televizija u svijetu. U HT je dosla iz Uprave Iskona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njeno iskustvo ukljucuje rukovodece pozicije u Upravama tiskanih i elektronskih medija kao sto su OTV, Z3, EPH, Sanoma izdanja te iskustvo pokretanja jednog od prvih hrvatskih portala. Ivana Soljan zavrsila je, uz brojna usavrsavanja u upravljanju, financijama, marketingu i strategiji, kazalisnu reziju i upravljanje poslovnim komunikacijama, navodi se u priopcenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo