ŽDRIJEB SE POIGRAO: / Hrvatska bi vrlo brzo mogla ostati bez predstavnika u Wimbledonu

Image
24.6.2016.
13:35
VOYO logo

Čilić je u Wimbledonu postavljen za 9. nositelja i igrat će protiv 31-godišnjaka s kojim se dosad nije susretao, dok su Karlović i Ćorić lani na bukureštanskoj zemlji odmjerili snage pri čemu je do pobjede stigao 37-godišnji Karlović. Prođu li svoje prepreke do 3. kola Čilić i pobjednik meča Karlović-Ćorić ogledat će se međusobno.

Dodig otvara protiv desetog nositelja s kojim je dosad igrao samo jednom i upisao poraz. Bilo je to prije pet godina u indijskom Chennaiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ždrijebu glavnog dijela turnira je i Franko Škugor, 28-godišnjak kojem je to kroz kvalifikacije po prvi puta pošlo za rukom. Suparnika još nije saznao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković ima Federera u svom dijelu ždrijeba

Prvi nositelj i branitelj naslova Novak Đoković će svoj put prema trećem uzastopnom trijumfu u All England Clubu početi protiv Britanca Jamesa Warda. U njegovom dijelu ždrijeba je Roger Federer koji započinje turnir protiv Argentinca Guida Pelle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U donjem dijelu ždrijeba drugi nositelj Britanac Andy Murray kreće u turnir protiv sunarodnjaka Liama Broadyja, dok je njegov mogući suparnik u polufinalu Stan Wawrinka za suparnika dobio opasnog mladog Amerikanca Taylora Fritza.

Turnir u Wimbledonu započinje u ponedjeljak, a program na središnjem terenu će, već prema običaju, otvoriti prošlogodišnji pobjednik Novak Đoković te će prvog dana u akciji biti Karlović i Ćorić u međusobnom dvoboju te Čilić protiv Bakera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jake suparnice za Hrvatice

Ništa bolji ždrijeb nemaju niti hrvatske tenisačice.

Donna Vekić već će u prvom kolu na peterostruku osvajačicu Wimbledona Venus Williams pri čemu će tražiti prvu pobjedu na WTA Touru od ožujka, a težak će zadatak imati i Mirjana Lučić-Baroni protiv Slovakinje Dominike Cibulkove od koje je poražena u sva četiri susreta. Uvjetno je najlakšu suparnicu dobila Ana Konjuh koja će igrati protiv Karin Knapp. Ipak, treba znati da je Talijanka slavila u njihovom jedinom dvoboju odigranom prošle godine u Cincinnatiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Braniteljica naslova Serena Williams u prvom kolu ide na kvalifikanticu, dok će Španjolka Garbine Muguruza, koju je pobijedila u prošlogodišnjem finalu, a ova joj uzvratila ove godine u finalu Roland Garrosa, za suparnicu imati Talijanku Camilu Giorgi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo