Zagrlio Ronalda nakon poraza i objavio sliku!

Drugi tenisač svijeta, Novak đoković, javno je zažalio što je okršaj Real Madrida i Barcelone u polufinalu Lige prvaka završio kako je završio.

5.5.2011.
14:17
VOYO logo

U priču o velikom rivalstvu Barcelone i Reala uključio se i Novak Đoković, te dan poslije poraza Madriđana objavio sliku s Cristianom Ronaldom na svom Facebook profilu. Drugi tenisač svijeta u utorak je čestitao Barceloni na prolasku u finale Lige prvaka i sjajnoj igri u uzvratnoj utakmici, ali je znakovito dodao da mu je žao što je prvi susret završio rezultatom 2:0.

I odjednom se dan poslije Realovog poraza našao za istim stolom s razočaranim Ronaldom na ATP turniru u Madridu. Trenutak je ovjekovječio i fotografiju postavio na svoj Facebook profil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Ronaldom u Madridu. Lijepo je vidjeti da jedan od najboljih nogometaša svijeta dolazi gledati tenis", napisao je Nole, kojem je očito bilo drago što je Cristiano tugu od poraza liječio baš gledanjem tenisa, pa i u njegovom društvu.

Premda nije otkrio o čemu je pričao s najskupljim nogometašem svijeta, vjerujemo da je Nole utješio Cristiana, koji je bio poprilično razočaran suđenjem u uzvratu na Camp Nou, daleko više nego nakon prvog susreta u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Đoković je prije druženja s Ronaldom, odigrao meč 1. kola uglednog zemljanog turnira te lako svladao Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:3, 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo