Šok za Srbiju! Novak Đoković ostao bez medalje!

Novak Đoković nije uspio osvojio olimpijsku medalju u Londonu. U borbi za broncu bolji od srpskog tenisača bio je Argentinac Juan Martin del Potro rezultatom 7:5,6:4 nakon 108 minuta igre.

5.8.2012.
16:48
VOYO logo

Po jedan break u svakom setu, u 11. gemu prvog i trećem gemu drugog seta, bili su dovoljni Argentincu za njegovu prvu olimpijsku medalju. Novak Đoković, koji je prije četiri godine u Pekingu osvojio broncu, ovoga puta je ostao bez ičega.

U prvom setu je Đoković propustio čak pet break-lopti, još jednu u drugom. Del Potro je cijeli meč držao servis, što je, dakako, bilo ključno za njegovu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspio se Del Potro i fizički i mentalno oporaviti od polufinalnog poraza sa 19-17 u trećem setu protiv Rogera Federera. Odigrao je meč na vrlo visokoj razini. Iako je Đoković imao više izravnih poena (28-21), tenisač iz Tandila je bolje igrao najvažnije poene, pogotovo kada je spašavao break-lopte.

Del Potro je upisao drugu pobjedu protiv Đokovića u šestom ogledu. Ovo im je bio prvi ogleda na travi. Del Potro je Argentini donio prvu medalju na ovim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo