S NJOM NEMA ŠALE: / Evo što se dogodi kad pokušate ukrasti mobitel Sereni Williams

Image
Foto: Screenshot/Instagram

S najboljom svjetskom tenisačicom Serenom Williams nema zafrkancije. Naučio je to ovaj tjedan lopov koji joj je pokušao ukrasti mobitel.

5.11.2015.
10:03
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Serena se na društvenim mrežama pohvalila kako je uhvatila lopova koji joj je u jednom kineskom restoranu ukrao mobitel. Priču je Amerikanka začinila fotomontažom na kojoj je odjevena kao superžena.

Dobila ovacije

"Luda mi se stvar dogodila u utorak tijekom večere. Sjedila sam i uživala u kineskoj hrani, a neki je frajer stajao kraj mene. Nešto mi je reklo da ga pratim. U jednom je trenutku lopov zgrabio moj telefon i otišao. Reagirala sam bez razmišljanja, skočila sam i krenula za njim. On je počeo trčati, ali bila sam prebrza i u trenu sam ga sustigla. Ljubazno sam ga pitala je li 'slučajno' uzeo pogrešan telefon. Razmišljao je što da kaže i konačno je rekao da je bila gužva i da je vjerojatno uzeo pogrešan telefon.", prepričala je Serena koju je ovaj događaj nagnao da se proglasi superherojem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=serenawilliams

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O, da. Imam brzinu, skok, moć, tijelo, zavođenje, seksipil, snagu, odlike vođe, a opet mirnoću da zaustavim oluju. Uvijek slušajte svoj unutarnji glas superheroja. Borite se za svoja prava. Budite superheroj. Kad sam se vratila u restoran, dobila sam ovacije. Bila sam ponosna. Pokazala sam svim muškarcima da mogu ustati protiv nasilnika. Bila je to pobjeda za dame. Samo zato što ste žena, ne bojte se izazova, nemojte biti žrtva, nego junakinja", poručila je Serena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo