Rivali i prijatelji / Federer odao počast Nadalu: "Prije nekoliko mjeseci šalili smo se što smo obojica na štakama"

Image
Foto: AP Images

Rafael Nadal slavio je u finalu Australian Opena skoro pet i pol sati igre, a s pobjedom je postao najuspješniji tenisač u povijesti Grand Slamova.

30.1.2022.
16:29
AP Images
VOYO logo

S pobjedom na Australian Openu Rafael Nadal razbio je izjednačenje na prvom mjestu liste osvajača najprestižnijih teniskih turnira, Grand Slamova. Nadal sada sam stoji na prvom mjestu, a Roger Federer i Novak Đoković stoje na drugom mjestu.

Nadal ima 21 titulu, dok su Đoković i Federer na 20. Zanimljiva je i činjenica da po prvi put u njihovim karijerama Nadal ima više Grand Slam titula od Federera. Njih dvojica veliki su prijatelji, a Federer je brzo čestitao svojem rivalu na uspjehu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam od srca mojem prijatelju i velikom rivalu Rafaelu Nadalu što je postao prvi tenisač koji je osvojio 21 Grand Slam titula. Prije nekoliko mjeseci šalili smo što smo obojica na štakama. Nevjerojatno," rekao je Federer.

"Nikad nemojte potcjenjivati velikog prvaka. Tvoja nevjerojatna radna navika, predanost i borbeni duh inspiriraju mene i bezbroj drugih diljem svijeta. Ponosan sam što dijelim ovu eru s tobom i čast mi je što te guram naprijed, kao što ti to radiš meni zadnjih 18 godina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da imaš još uspjeha ispred sebe, ali za sad uživaj u ovome," rekao je Federer. 

Image
Foto: Screenshot
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo