Rivali i prijatelji / Đoković pomeo Čilića pa onda pred publikom komentirao njihov odnos

Image
Foto: Profimedia.hr

Čilić i Đoković nikad nisu skrivali dobre odnose

3.10.2022.
9:45
Profimedia.hr
VOYO logo

Marin Čilić je poražen od Novaka Đokovića s 2:0 u setovima (6-3, 6-4) u finalu turnira u Tel Avivu. Bila je to 19. pobjeda srpskog tenisača u 21 međusobnom susretu.
Nije tajna da su Đoković i Čilić u sjajnim odnosima, a to se pokazalo i kada su igrači uzeli mikrofon nakon ogleda i s publikom podijelili par riječi.

"Bio je ovo odličan tjedan za mene, ovdje u Izraelu sam proslavio rođendan", rekao je Marin pa dobio pljesak s tribina: "Nisam imao priliku slaviti s puno ljudi, ali drugi put vas častim pićem. Bio je sjajan tjedan, čestitke Novaku na sjajnom turniru", konstatirao je Marin Čilić, a potom je Đoković pred svima prokomentirao odnos s najboljim hrvatskim tenisačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke Marine na sjajnom tjednu, on je fantastičan igrač i moj prijatelj. Nadam se da ćemo se još godinama boriti s ovim mladićima i igrati u finalima", poručio je Đoković svom rivalu pa se onda zahvalio svima koji su sudjelovali na turniru.

"Hvala svakom članu mog tima, svaki od njih ima prste u ovom uspjehu. Hvala što i dalje vjerujete u mene i što me pratite na ovom putu. Hvala organizatorima, volonterima i sakupljačima loptica koju se trudili kroz cijeli ovaj tjedan", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo