Sramota je što su napravili Golužinim herojima!

Europska rukometna federacija još je jednom pokazala svoj neobičan smisao za vođenje financija.

3.2.2012.
10:07
VOYO logo

Brončani rukometaši, članovi Croatia osiguranja Zagreb, ne znaju što je to odmor. Premda su umorni! Već u subotu zagrebaše čeka nastavak SEHA lige, bit će domaćini Borcu, i to u Varaždinu.

Varaždinci su kao posebnog gosta pozvali našeg izbornika Slavka Golužu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, za petoricu svojih rukometaša koji su igrali na EP-u - Balića, Kopljara, Horvata, Štrleka i Gojuna – klub je od Europskog rukometnog saveza dobio 14 tisuća eura. EHF, naime, tijekom EP-a nadoknađuje izbivanje igrača iz kluba s 200 eura dnevno.

"Nedostatna je to naknada", komentar je direktora zagrebaša Bartola Kaleba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A koliko je klub riskirao najbolje pokazuje stanje igrača nakon EP-a: Balića muči lakat, morao je na punktiranje, Špilera bedreni mišić, Gojuna viroza, Tončija Valčića vratna kralježnica, a Stepančića još uvijek rame.

Najgore je prošao Manuel Štrlek, kojemu su na EP-u kao posljedica udarca nagnječeni vanjski ligamenti desnog koljena i čeka ga stanka od najmanje mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, klub je napustio Gyula Gal, koji se šest mjeseci prije isteka ugovora vratio u Tatabanyu. Što se tiče sljedećih utakmica, u utorak je Zagreb gost u Osijeku u osmini finala Kupa, a za vikend se nastavlja Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo