Opet Srbija! Baliću i društvu prilika za osvetu!

Nije moglo teže za rukometaše. U skupini su sa Danskom, Španjolskom, Srbijom, Mađarskom i Južnom Korejom. Ždrijeb je spojio četiri prvoplasirane skupine s Eura u istu skupinu.

30.5.2012.
19:55
VOYO logo

U londonskom Crystal Palaceu je održan ždrijeb rukometnih turnira Olimpijskih igara. Hrvatska muška reprezentacija dobila je tešku skupinu, ženska nešto lakšu.

Izabranici Slavka Goluže završili su u težoj skupini B, zajedno uz Španjolsku, Srbiju, Mađarsku, Dansku i Koreju, dok su rukometašice, kojima će ovo biti premijerni nastup na Igrama, igrati u skupini A, a protivnice će im biti reprezentativke Rusije, Brazila, Crne Gore, Angole i Velike Britanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, naši rukometaši su na posljednjem Euru u Srbiji osvojili treće mjesto, a Igre u Londonu bit će idealna prigoda za uzvratiti reprezentaciji Srbije za poraz u polufinalu Eura.

U muškom i ženskom dijelu turnira u drugi će krug četiri prvoplasirane reprezentacije. Naslove brane Francuzi i Norvežanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

skupina A: Francuska, Švedska, Island, Argentina, Velika Britanija, Tunis skupina B: Srbija, Hrvatska, Španjolska, Mađarska, Danska, Južna Koreja

skupina A. Rusija, Crna Gora, Hrvatska, Velika Britanija, Brazil, Angola skupina B: Norveška, Španjolska, Danska, Francuska, Švedska, Južna Koreja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo