POTRESNA PRIČA RUKOMETAŠICE IZ SUSJEDSTVA: / 'Želim da se završi ova agonija'

Image
Foto: Facebook: Sara Garović

Skandal!

1.12.2015.
10:25
Facebook: Sara Garović
VOYO logo

Srpski Kurir piše kako jedna od najtalentiranijih srpskih rukometašica ne igra već deset mjeseci zbog sramotnog poteza njezinog kluba iz Poljske. Sara Garović nije htjela šutjeti, već je čitavom sportskom svijetu ispričala svoju priču koja ulazi u rubriku vjerovali ili ne.

"Došla sam u Koszalin početkom 2014. godine, dobila sam dobru ponudu i sve je djelovalo kao dobra priča. Međutim, Poljaci su ubrzo počeli da me isplaćuju "na ruke" i da me svaka tri mjeseca šalju u Beograd", počinje svoju priču Garović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garović je ubrzo shvatila da u ovoj priči nešto nije u redu, da se igra na crno i da bi moglo biti velikih problema zbog toga. Ubrzo su došli i prvi veći problemi. Zabranjen joj je odlazak na utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je za nju počeo pakao

"Dva puta su mi rekli da se zatvorim u stan i da ne dolazim na utakmice jer će me možda privesti. Nisam imala radnu dozvolu, vjerojatno zato da klub ne bi plaćao porez".

I onda za nju počinje pakao. Sara je od svog trenera dobila tri dana kako bi došla u Beograd na vjenčanje trenera. No, nakon što se vratila u Poljsku, Sara biva skoro uhapšena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaustavili su me na aerodromu u Berlinu i deportirali nazad u Srbiju. Kao da sam neki najgori kriminalac. Dobila sam trajnu zabranu ulaska u EU", objašnjava Sara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu joj odgovarali na poruke

Tu nije bio kraj problemima bivše juniorske reprezentativke Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa od moje osobne odjeće i nekih stvari mi nisu vraćeni. Govore mi da slobodno dođem po njih, ali i sami znaju da imam zabranu ulaska u EU koju sam zbog njih dobila. Uz to, drugima su podijelili neke moje stvari koje su se nalazile u stanu. Nisu mi odgovarali na poruke. Tek nakon što sam zaprijetila tužbom, dobila sam odgovor da sam pod suspenzijom i da se vraćam u ekipu sljedeće godine?! Nisam dobila odgovor na pitanje zašto sam suspendirana. Želim da se što prije završi ova agonija i da se vratim rukometu, naravno, u nekom drugom klubu", kazala je Sara Garović.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo