težak udarac / Meškov do nogu potukao Golužin Tatran i preskočio ga na tablici: Pet pogodaka Brune Butorca

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Tatran se u posljednjoj utakmici prije zimske stanke držao do rezultata 4:5, no nakon toga na terenu je postojala samo jedna momčad

22.12.2018.
15:43
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Meškov iz Bresta nastavio je svoj sjajni niz u SEHA ligi demoliranjem Tatran Prešova kojeg vodi naš bivši izbornik Slavko Goluža.

Na gostujućem terenu, Meškov je razbio Golužinu momčad s ogromnih 35:21 i tako ih preskočio na tablici, zasjevši na četvrtu poziciju SEHA lige, s jednakim brojem bodova kao Tatran ali s puno boljom gol razlikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prvog sučevog zvižduka na terenu je postojala samo jedna momčad, ali na žalost domaćih navijača, bila je to gostujuća momčad iz Slovačke

Tatran se držao do rezultata 4:5, no tad Meškov ulazi u nezaustavljivu seriju s tri pogotka u nizu. Pokazalo se to kao početak kraja za Golužinu momčad koja je iz minute u minutu tonula sve dublje i na kraju je poražena s velikih 14 pogodaka razlike. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darko Đukić bio je najbolji strijelac gostiju sa sedam pogodaka, Đorđić je dodao pet dok je vratar Matskevich upisao 11 obrana. U redovima Tatrana najbolji strijelci su bili naš Bruno Butorac te Stranovsky i Urban, svaki s po pet pogodaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo