s linom u nove pobjede / HRS podržao aktualnog izbornika: Lino Červar ostaje na klupi hrvatske reprezentacije

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza prihvatio je Červarov izvještaj te odlučio produljiti suradnju sa sadašnjim izbornikom

14.2.2018.
15:55
VOYO logo

Premda je hrvatska rukometna reprezentacija na nedavnom Europskom prvenstvu koje je održano u našoj zemlji, osvojila peto mjesto, Lino Červar ostaje izbornik.

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza prihvatio je Červarov izvještaj te odlučio produljiti suradnju sa sadašnjim izbornikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravni odbor na današnjoj sjednici u cijelosti je prihvatio izvješće izbornika Červara te je donio odluku da se zbog kratkog roka do prvih reprezentativnih akcija, odlaska u Švedsku već 2. travnja te kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Crne Gore u lipnju, produžuje suradnja sa Červarom i nakon isteka ugovora do opoziva suradnje," istaknuo je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac.

Červaru je ugovor završio 31. ožujka, no sada je dobio priliku za nastavak suradnje. Hrvatska će u travnju igrati dvije prijateljske utakmice protiv Švedske, u lipnju Hrvatska protiv Crne Gore igra kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a nakon toga slijede Mediteranske igre u španjolskoj Tarragoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon podnesenog izvješća pred članovima Upravnog odbora, spreman sam kao izbornik voditi hrvatsku mušku seniorsku rukometnu reprezentaciju u sljedećim akcijama i nastaviti započeti rad," naglasio je Červar.

Hrvatska rukometna reprezentacija je na nedavnom EP-u osvojila peto mjesto, dok je prvo mjesto pripalo Španjolcima koji su u finalu porazili Švedsku. Treća je bila Francuska nakon što je u borbi za broncu dobila Dansku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo