ovo se čekalo danima / Evo s kim će hrvatski rukometaši igrati ako pobjede Tunis!

Image
Foto: AP Images

U skupini A Hrvatska u posljednjem kolu igra protiv Tunisa (večeras 0.50 sati) i ako pobijedi bit će prva, te će u četvrtfinalu igrati protiv Poljske

15.8.2016.
21:05
AP Images
VOYO logo

U posljednjem kolu skupine B olimpijskog turnira rukometaši Njemačke su pobijedili Egipat sa 31-25, a Slovenija je svladala Poljsku sa 25-20. No, Slovenci su po svemu sudeći ostali bez playmakera Deana Bombača, jednog od ključnih igrača reprezentacije koju uspješno vodi trener PPD Zagreba Veselin Vujović

Tako je Njemačka osvojila prvo mjesto u skupini, druga je Slovenija, slijedi Brazil, a četvrta je Poljska. Te četiri reprezentacije plasirale su se u četvrtfinale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini A Hrvatska u posljednjem kolu igra protiv Tunisa (večeras 0.50 sati) i ako pobijedi bit će prva, te će u četvrtfinalu igrati protiv Poljske. 

Poljska nije ostavila dobar dojam u Riju, izgubila je od Brazila, Njemačke i Slovenije, a dobila je Egipat i Švedsku. Osim toga, sigurno još pamte težak poraz od 14 razlike (23–37) koji smo im nanijeli u siječnju ove godine na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo