vrijeme je za rukomet / Vuković i Metličić uskaču u nove uloge: Rukometne legende postaju RTL-ovi stručni komentatori

Sada, zreliji, stariji i u rukometnoj mirovini, spremni su za nove izazove

16.12.2019.
20:05
VOYO logo

Još 20-ak dana i vrijeme je za rukomet! Dvije sportske legende, rukometni virtuozi Drago Vuković i Petar Metličić uskaču u nove uloge: u RTL-ovu studiju od siječnja stručni su komentatori. 

Splitski dvojac otkrio nam je sve o novim izazovima, starim sportskim danima, ali i životu izvan rukometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo prijateljstvo koje odavno je preraslo sportske terene. Petar Metličić i Drago Vuković puno su više od bivših rukometnih reprezentativaca. Drago je Petru poput mlađeg brata, a kad se govori o sportskoj obitelji, govori se u superlativima.

"Za mene osobno on (Petar) je vrhunski igrač, ali i čovjek. Bioa mi je idol kad sam bio dijete, pogotov kad smo skupa 2003. osvojili zlato, bila mi je čast što će mi se javito na ulici", pun je hvale Drago.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A lijepe riječi za "mlađeg brata" ima i Petar: "To je momak koji s obje noge čvrsto stoji na zemlji, koji je puno toga dobrog napravio i uvijekk je bio skroman i uvijek je bio srčan".

Dug niz godina, natjecanja, prvenstava, brojna zlata, srebra, bronce. Ali, vremena za šalu i spaćke uvijek se moralo naći. Drago, kao jedan od najmlađih te zlatne generacije bio je glavna meta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da sam ja dnevno njima znao 50 kava nakuhati, bio sam najmlađi, ali nisu me sad toliko tlačili. Fali sokova, aj ti Drago po sokve, fali kave, aj ti, tako bi mi govorili", prisjeća se Drago.  

Sada, zreliji, stariji i u rukometnoj mirovini, spremni su za nove izazove. Čeka ih vrući rukometni siječanj i očekivanja su velika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadamo se dobrom prvenstvu i medalji, kao i uvijek, treba se stvoriti pritisak, haha. Sad kad smo ovako sa strane, onda nam je i lakše, Hrvatska je ta koja mora ciljati visoko, tako i ovaj put", kaže Metličić.

Veseli stručni dvojac, sigurno je, dosadan neće biti. Spremni su, jer uskoro je vrijeme za rukomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo