kvalifikacije za EP / Červar uoči Švicarske i Belgije: 'Radujem se što se vratio Duvnjak! Stvaramo novu i dinamičniju igru'

Tvrdi kako o maksimalnih četiri boda treba razmišljati, ali je i svjestan da je to lako reći, a teško ostvariti

24.10.2018.
20:01
VOYO logo

Rasprodana dvorana u osječkom Gradskom vrtu za povratak Domagoja Duvnjaka i Švicarsku na startu kavlifikacija za Europsko prvenstvo. Tri dana nakon Švicarske, hrvatska rukometna reprezentacija gostuje u Belgiji - prijenos je u nedjelju na RTL-u u 15 sati i 10 minuta. Uoči utakmica Antonio Vuksanović razgovarao je sa šefom - Linom Červarom.

Trener hrvatske reprezentacije poručio je, s obzirom na rasprodanu dvoranu, da je obveza reprezentacije velika. Otkriva i kakvo je stanje u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radujem se da nam se vratio Duvnjak, on je lider i kapetan ekipe. Imamo nekoliko mladih igrača, stvaramo novu i dinamičnu igru, da to bude hrvatski rukomet, da budemo kao što smo bili predvodnici novog promišljanja. Tome težimo i na početku to 100 posto neće biti kako hoćemo, ali idemo tim pravcem i na SP-u možemo očekivati drugačiju, poletniju i dinamičniju Hrvatsku", kazao je Červar.

Hrvatska favorit u utakmicama

Tvrdi kako je Hrvatska favorit u utakmicama protiv Belgije i Švicarske, no smatra kako to neće biti lake utakmice. "Ulogu favorita moramo obraniti na igralištu. U fokusu mi je Šivcarska, a nakon toga Belgija. Slični su protivnici u smislu sustava igre. Belgijanci će igrati 7 na 6, a tako će i Švicarci igrati. Moramo se na to pripremiti", kazao je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi kako o maksimalnih četiri boda treba razmišljati, ali je i svjestan da je to lako reći, a teško ostvariti. "Treba to napraviti pa ćemo pred Svjetsko prvenstvo biti sretni da smo tri zadatka ove godine nakon Europskog prvenstva ispunili", zaključuje Červar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo