ZA DOBRA STARA VREMENA: / Tko se sjeća ove ludnice u Zagrebu?

24.3.2015.
15:51
VOYO logo

"Dobili smo glavnog favorita za osvajanje Lige prvaka, oni su to bili i prošle godine i siguran sam kako će se truditi da ovoga puta ne ponove grešku. Naravno, prvo moraju u dvije utakmice protiv nas pokazati da su bolji. Po meni je Barcelona najbolji i najatraktivniji protivnik za nas, jer su i svi drugi mogući suparnici vrlo jaki, pa ako nas već netko mora eliminirati neka to bude budući prvak Europe", izjavio je trener PPV Zagreba Veselin Vujović i dodao:

"Siguran sam da će Arena biti ispunjena, bit će to jedna vrlo važna utakmica za naše mlade momke. Bit će zanimljivo vidjeti duele Šebetić-Karabatić ili Kovačević-Lazarov, što će za naše mlade igrače biti velika škola. Trudit ćemo se odigrati najbolje što možemo, pobijediti doma, a onda vidjeti što će se dogoditi u Barceloni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobili smo najtežeg protivnika koji je konstanta Lige prvaka i najtrofejniji rukometni klub. Bit će to jako teške utakmice, no mi smo bez opterećenja, a u takvoj smo situaciji i najjači. Prva je utakmica u Zagrebu i vjerujem da uz dobru igru možemo otići u Barcelonu s prednosti. Ovo nam je i nagrada za prolazak u četvrtfinale, mogućnost da igramo s vrhunskom ekipom", rekao je kapetan Zlatko Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica igrat će se u Zagrebu 11. ili 12. travnja, dok je uzvrat tjedan dana kasnije u Barceloni.

Barcelona je u posljednjih 20 godina osvojila čak sedam naslova europskog prvaka, a do tri je naslova krajem 90-ih godina stigla pobjedama u finalima upravo protiv Zagreba (1997, 1998, 1999). Ukupno su Zagreb i Barcelona dosada igrali 16 puta, a hrvatski je prvak pobijedio samo jednom uz još jedan neodlučeni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo