STRAVA I UŽAS: / Dogodila se zastrašujuća nesreća u kojoj su tri auta eksplodirala pri 300 km na sat

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Proteklog je vikenda na Monster Energy Nascar Kupu viđena stravićna nesreća.

15.5.2017.
18:10
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Aric Almirola hitno je helikopterom prebačen u bolnicu u Kansasu nakon što se u punoj brzini zaletio u dva automobila u utrci Go Bowling 400 na Monster Energy Nascar Kupu, javlja Ksoo.com.

BIVŠI SVJETSKI PRVAK POČINIO ‘DVOSTRUKO UBOJSTVO’: S 350 km/h naletio na ptice i pretvorio ih u prah

Do nesreće je došlo u 200. od 267 krugova nakon što se Joey Logano, zbog kvara na automobilu, zaletio u Patricka. Njih dvoje su se izvrtjeli na stazi, a Almirola je stigao nakon nekoliko sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni vozač nije imao gdje skrenuti i zaletio se u njih pri brzini od oko 300 kilometara na sat, pišu američki mediji. Almirolin automobil odmah je eksplodirao, a zapalila su se i preostala dva, što je izgledalo zastrašujuće na stazi. Patrick i Logano su sami izašli iz svojih automobila, no Aric je ostao nepomično sjediti u kokpitu i svi su se bojali da je teško stradao.

Almirola je transportiran u Sveučilišni medicinski centar u Kansasu gdje je bio zadržan preko noći i njegovo stanje je sad stabilno. U bolnici, u koju je stigao sa Schantzovim ovratnikom, utvrđeno je da mu je lakše stradao peti kralježak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nešto je otišlo na mojem automobilu, ali ne znam što. Najednom je sam od sebe skrenuo u Patricka. I onda se on pojavio. Nadam se samo da je Aric dobro i da će sve biti u redu. To je sad najvažnije", rekao je Logano nakon utrke, prenosi Bleacherreport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo