SKANDALOZNO: / Trener godinama zlostavljao mladu gimnastičarku; otkrivena zastrašujuća istina koja je zgrozila javnost

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Skandalozni slučaj u japanskoj gimnastici

18.10.2018.
12:54
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Najpoznatiji španjolski dnevni sportski list Marca na svojoj web stranici objavio je skandalozan video na kojem je japanski trener Yuto Hayami ošamario mladu 19-godišnju japansku gimnastičarku Saeau Miyakawu koja se sprema za nastup na Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokyju...

DVOJICA REPREZENTATIVACA PRETUKLA UGLEDNOG POLITIČARA: Šokantne scene u Moskvi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaradio suspenziju

Trener je momentalno suspendiran, a mlada gimnastičarka izašla je pred medije kako bi se referirala o slučaju. Priznala je kako je njezin trener ponekad na treningu zna udariti kako bi je, pazite sad ovo - motivirao. No, unatoč tome Miyakawa i dalje želi raditi sa svojim trenerom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što posebno zabrinjava i što je istaknula i Marca je činjenica da se takve stvari često događaju u gimnastici. Prema pisanju Španjolaca, japanska gimnastička federacija objavila je kako su se takve stvari događale između Hayame i Miyakawe već zadnjih pet godina.

Slučaj zgrozio sportsku javnost

Slučaj je zgrozio sportsku javnost, ali je i otkrio, javlja Antena 3, teške i brutalne metode koje se koriste u japanskoj gimnastici. Stoga, postavlja se pitanje; koje su granice i ima li ih uopće na putu do uspjeha?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako su Chieko Tsukahara i Mitsuoa Tsukahara, muž i žena, inače poznata i bitna imena u japanskom gimnastičkom Savezu, također suspendirani jer ništa nisu napravili kako se takve stvari ne bi više događale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo