NAŠA HRABRA DINA OPET NIJE USPJELA: / 'Razočarana sam što sam vas možda iznevjerila, ali napravili smo sve'

Image
Foto: Facebook

Dina Levačić ni iz drugog pokušaja nije uspjela preplivati dionicu od 53 kilometra koja se proteže od Visa do Splita

26.7.2019.
9:46
Facebook
VOYO logo

Hrvatska plivačica Dina Levačić (23) ni iz drugog pokušaja nije uspjela preplivati dionicu od 53 km koja se proteže od Visa do Splita i to ju je, barem prema njezinoj objavi na Facebooku, jako pogodilo. Dina je počela plivati u 3 ujutro, no odustala je nakon 35 kilometara i 10 sati plivanja.

Image
MITSKI PODVIG DINE LEVAČIĆ: /

Preplivala kanal usred Tihog oceana, okružena morskim psima i meduzama koje su je gadno opekle

Image
MITSKI PODVIG DINE LEVAČIĆ: /

Preplivala kanal usred Tihog oceana, okružena morskim psima i meduzama koje su je gadno opekle

'Morala sam prospavati noć koja nije bila nimalo laka'

Ponovno nije uspjela. Omotala se ručnikom, primila za glavu, pogled joj je bio prazan, tužan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi moji,

znam da se mnogi pitate što je sa mnom, kako sam. Morala sam prospavati noć, koja nije bila nimalo laka za mene i moj tim. Sati i sati rada, treninga, organizacije i ne stignete do cilja. Kako se čovjek tada ikako može osjećati osim razočarano. Znam da se život sastoji od uspona i padova. Uspone prema vrhu lako primamo, možda njihovu pravu vrijednost ponekad i ne znamo, ali porazi bole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve smo napravili da uspijem dotaknuti splitsku rivu'

Ovo je moj drugi neuspjeli pokušaj na istom terenu, time je bol veća. Sve smo napravili da uspijem dotaknuti splitsku rivu. Prelipo druženje s Višanima dan prije, gromoglasna podrška mještana na startu u 3 ujutro i krenuli smo u duboku, crnu noć. Sve je išlo po planu, moji vjerni čuvari, ekipa Pomorskog fakulteta i Hrvatske gorske službe spašavanja, su bili uz mene, more mirno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuti sirenu velikog Petra Hektorovića, koji svira vama u čast, može izazvati samo ponos, vjerovatno blizak onom kad svira himna vama u čast. Ruke su radile svoje, htjele su i mogle su ići dalje, ali stezanje u grlu i otežano disanje nisu dali dalje, iako sam svakih pola sata ispirala usta vodom, da mi more ne ošteti sluznicu.

'Nisam mnogo dvojila, nastaviti ili pretrpjeti još jedan poraz'

Neću lagati, nisam puno dvojila, nastaviti ili pretrpjeti još jedan poraz. Zdravlje mi je na prvom mjestu. To je najveće bogatstvo koje imamo, koje se ne mjeri ni težinom ni brojevima. Ne želim ništa riskirati, jer me u životu još dosta toga čeka. Obrazovanje mi je uvijek bilo na prvom mjestu, a plivanje je moja ljubav, koja će to i ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočarana sam što sam vas možda iznevjerila, ali sam sigurna da ćete me shvatiti što nisam uspjela odgovoriti na sve vaše poruke podrške koje mi posebno u ovim trenucima mnogo znače. Znam, moram dalje i krenut ću dalje, ali ipak malo teže nego do sada.

Voli vas vaša Dina", stoji u objavi na Facebooku Dine Levačić koju prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo