Legenda i dalje hara: Uzeo 4 i pol mil. dolara za potpis!

Legendarni češki hokejaš Jaromir Jagr (40) i sljedeće će sezone igrati u NHL ligi. Potpisao je jednogodišnji ugovor s Dallas Starsima vrijedan 4.55 milijuna dolara.

4.7.2012.
9:28
VOYO logo

Osmi igrač po učinkovitosti (golovi i asistencije) u povijesti NHL-a vratio se u najjaču svjetsku ligu prošle godine. Poslije tri sezone u Rusiji potpisao je ugovor s Philadelphijom za koju je u 73 utakmice postigao 19 pogodaka i 35 puta asistirao. "Jaromir Jagr je, bez dvojbe, jedan od najboljih igrača u povijesti lige, a prošle je sezone pokazao da je i dalje nevjerojatno vješt, produktivan i vrijedan. Sigurni smo da će se uklopiti u jednu od naše prve dvije napadačke linije i značajno doprinijeti našoj ofenzivi. Sretni smo što smo u klub doveli igrača Jaromirova kalibra", izjavio je glavni menadžer Dallas Starsa Joe Nieuwendyk koji je prije nekoliko dana angažirao još jednog 40-godišnjaka, Raya Whitneyja iz Phoenixa.

http://www.youtube.com/embed/8pPKXLU-Lvw Jagr je sa 665 golova, odnosno 1653 poena vodeći među aktivnim hokejašima u NHL-u. Odigrao je ukupno 1346 utakmica za Pittsburgh, Washington, New York Rangerse i Philadelphiju. S Penguinsima je osvojio dva Stanley Cupa, a s reprezentacijom Češke jedno olimpijsko i dva svjetska zlata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo