UNIŠTIO IH JE PA DOBIO SVOJE / Procurio neugodan video s El Clasica. Pogledajte što su navijači Barce napravili Realovoj zvijezdi dok je izlazio s Camp Noua

Image
Foto: Twitter

Navijači su mu tijekom meča stalno nešto dobacivali, vrijeđali ga i psovali

27.10.2021.
14:20
Twitter
VOYO logo

Brazilski reprezentativac Vinicius Junior odigrao je jednu od najboljih utakmica u dresu Real Madrida i to baš u El Clasicu protiv Barcelone. Real je slavio s 2:1 na Camp Nou, a Vinicius, iako nije zabio niti asistirao, je odigrao uistinu vrhunsku utakmicu.

Novinari su Viniciusa nakon utakmice proglasili nasljednikom Lionela Messija i Cristiana Ronalda u El Clasicu, dakle bio je glavna zvijezda na terenu. Vinicius je izluđivao igrače Barcelone i gotovo ga nitko nije mogao zaustaviti, a usput je i pošteno naživcirao navijače Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su mu tijekom meča stalno nešto dobacivali, vrijeđali ga i psovali, a Brazilac im je stalno uzvraćao kreveljeći se i smijući. A mržnja je eskalirala u trenutku kada je Vinicius izlazio s terena tri minute prije kraja. Navijači su podivljali kada se Vinicius šetao do svlačionice i njih, kako su izbrojali, 66 pokazalo je Brazilcu srednji prst. Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo