'Ne javljam se na nepoznate brojeve!'

Češki stručnjak Zdenek Zeman, aktualni trener talijanskog drugoligaša Pescare, odbacio je nagađanja kako je među kandidatima za klupu Intera izjavom: 'Što ako me Moratti nazove?

24.3.2012.
11:30
VOYO logo

Mediji na Apeninskom poluotoku uvjereni su da će sadašnji trener Nerazzurra Claudio Ranieri na kraju sezone dobiti otkaz, a među kandidatima za njegova nasljednika spominju i Zemana koji je, kao i uvijek, bez dlake na jeziku progovorio o tome. Tvrdi da ne očekuje poziv Interova predsjednika Massima Morattija.

"S Morattijem se nisam čuo od 1994., dakle gotovo 20 godina. Tada me je, dok sam bio trener Foggie, zvao u Inter, a ja sam, vjerojatno pogrešno, odgovorio da sam se već obećao Laziju", objasnio je Zeman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda se Moratti tada uvrijedio jer se nakon toga više nisam čuo s njim. Što ako me sada nazove? Nemoguće... Ne javljam se na nepoznate brojeve!"

Zeman je trenutno s nogometašima Pescare na drugom mjestu u Seriji B i na dobrom je putu da ih odvede u najviši rang. Čeh je u karijeri trenirao čitav niz talijanskih klubova, između ostalih Parmu, Lazio, Romu, Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo