VIDEO: / Drogba se zbog ove snimke našao u problemu!

I prije početka prve četvrtfinalne utakmice između Benfice i Chelseaja došlo je do problema.

27.3.2012.
10:14
VOYO logo

Za Jesusa je sporna snimka Chelsea TV-a u kojoj igrači prate ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka, a Drogba je, prema mišljenju trenera Benfice, nakon što je saznao s kime će igrati napravio posprdnu gestu tijelom te se 'tresao od straha'.

"Samo Drogba zna što je mislio. Mislim da bi se trebao prisjetiti što se ove sezone dogodilo u Europi. Benfica je izbacila Manchester United iz Lige prvaka, a Sporting Manchester City iz Europske lige. Dakle, naši klubovi su već svladali najjače momčadi Premiershipa. Mislim da nitko ne može vrijeđati portugalski nogomet, a moji igrači će odgovoriti na travnjaku i pokazat će da su bolji od Drogbe i Chelseaja", izjavio je Jesus, dok je u Drogbinu obranu stao suigrač David Luiz koji je u London stigao upravo iz Benfice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako pažljivo gledate video vidjet ćete da njegovo ponašanje nema veze s Benficom, već s izbjegavanjem moćne Barcelone i Marseillea, njegovog bivšeg kluba. Poznajem Drogbu, a svi mi znamo koliko je Benfica jaka. Didieru karakter ne dopušta omalovažavanje protivnika", tvrdi Luiz.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo