VIDEO: / Cico doživio pakao na treningu Crne Gore

Cico Kranjčar u subotu navečer igra susret s Bugarskom, a Niko dvoji treba li otići u Podgoricu. 'Još ne znam hoću li ići.

4.6.2011.
12:33
VOYO logo

Niko Kranjčar je, nažalost, zbog žutih kartona na Poljudu u susretu Hrvatske i Gruzije (2:1) bio samo gledatelj i sigurno mu je bilo puno teže nego da je bio na terenu.

Ipak, splitska utakmica završila je s tri boda na kontu Hrvatske i Bilićevi momci su grad pod Marjanom ipak napustili sa smješkom na licu. Niko je nakon 'arhiviranja' Gruzije misli prebacio u Crnu Goru gdje u subotu navečer njegov otac Zlatko sa svojim momcima igra utakmicu protiv Bugarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pretposljednjem treningu Crnogoraca uoči utakmice s Bugarima navijači su na gradskom stadionu napravili spektakularnu bakljadu, a izbornik Kranjčar poredao je jedanaestoricu koja će započeti utakmicu.

U Podgorici je uz Kranjčara i supruga Elvira, kao i na svakoj njegovoj utakmici, a prvi put uz tatu bi u Crnoj Gori mogao biti i sin Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako me zanima ta utakmica, ali nisam još odlučio hoću li ići u Podgoricu. Ne bih želio tati donijeti nesreću jer bez mene je do sada stalno pobjeđivao", kazao je Niko.

Podsjetimo, Kranjčar u kvalifikacijama za EURO 2012. odlično 'gura' te se nakon četiri kola nalazi na drugom mjestu skupine G s deset bodova koliko ima i vodeća Engleska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105190172006 arti-201104200361006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo