VATRENI IZAZVAO NEVIĐENE REAKCIJE U ITALIJI: / Pomalo je nevjerojatno što sve pišu o Brozoviću nakon pobjede u derbiju

Image
Foto: Profimedia

Dan nakon velike pobjede i preokreta u derbiju talijanski mediji raspisali su se posebno o Marcelu Brozoviću

10.2.2020.
10:58
Profimedia
VOYO logo

U jednom od najvećih derbija talijanskog nogometa, poznatom i kao "Derby della Madonnina, Inter je pobijedio Milan sa 4-2 nakon što je gubio sa 0-2, a među strijelce su se upisali i hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ante Rebić. Milan je nakon prvog poluvremena vodio 2-0 golovima Ante Rebića (40) i Zlatana Ibrahimovića (45+1), no Inter je u nastavku okrenuo rezultat sa četiri gola, a strijelci su bili Marcelo Brozović (51), Matias Vecino (53), Stefan de Vrij (70) i Romelo Lukaku (90+3).

Bila je to sjajna utakmica sa šest golova i još niz prilika na obje strane, a Inter je četvrtom uzastopnom pobjedom protiv gradskog suparnika izbio na vrh ljestvice Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Inter Milan's Croatian defender Marcelo Brozovic goes for the ball during the Italian Serie A football match Inter Milan vs AS Rome on December 6, 2019 at the San Siro stadium in Milan., Image: 486767558, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Fokus na Brozoviću

Dan nakon velike pobjede i preokreta u derbiju talijanski mediji raspisali su se posebno o Marcelu Brozoviću jednom od najboljih igrača Intera. "Çalhanoğlu je bio njegova sjena i ometao mu je kretanje, ali u drugom poluvremenu Brozović se riješio Turčina, zabio je prvi gol u preokretu i bio pravi kapetan na terenu", piše Gazzetta dello Sport.

Corriere dello Sport nešto je detaljnije opisao Brozovićev nastup. "Negativni je taktički ključ prvog poluvremena za Inter i pozitivan tehnički ključ drugog. Çalhanoğlu ga je kontrolirao na početku utakmice, a kad je išao u napad i dao loptu Bennaceru, ušao je u nepokriven prostor jer ga Barella i Vecino nisu pokrivali. Onda je njegov gol otvorio derbi i gurnuo Inter prema preokretu", napisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo