Statusom na Facebooku šokirao brojne prijatelje!

Andreas Biermann, 31-godišnji nogometaš njemačkog šestoligaša Spandaua 06, proživio je pravu životnu dramu u noći s 9. na 10.

15.2.2012.
16:06
VOYO logo

Nesretni nogometaš je u ponedjeljak na svom profilu na Facebooku i potvrdio tužan događaj. "Da bih zaustavio glasine želim ovim putem izjaviti da sam si u noći četvrtak na petak prošlog tjedna pokušao oduzeti život. Od tada sam u duševnoj bolnici na terapiji", napisao je bivši profesionalac St. Paulija, koji je za tadašnjega hamburškog drugoligaša igrao od siječnja 2008. do lipnja 2010. godine.

Na Facebooku je Biermann, da stvar bude gora, dao naslutiti da bi se ponovno mogao pokušati ubiti i to dan prije nego što je to i učinio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Privatno ili profesionalno, sasvim svejedno, trenutačno mi ne može biti gore. Ne pomogne li mi netko, sa mnom će biti gotovo", napisao je.

Prema pisanju Berliner Zeitunga u četvrtak kasno navečer u jednom si je berlinskom hotelu Biermann prerezao žile na zapešću. Na vrijeme ga je pronašla njegova supruga i pozvala pomoć. Bio je to njegov treći poznati pokušaj samoubojstva nakon onih iz 2003. i 2009. godine. Javno je svoj psihički poremećaj lijevi bočni branič objavio pretkraj 2009. godine, nakon tragičnog samoubojstva Hannoverova i golmana njemačke reprezentacije Roberta Enkea. Otad je upisao studij psihologije, govorio je o svojoj depresiji na popularnim televizijskim emisijama te napisao knjigu 'Crveni karton depresiji'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo