PROMAŠIO JE S PITANJEM / Slavni njemački nogometaš voli Hrvatsku više od nekih Hrvata. Zbog Lijepe naše se zamalo posvađao s obožavateljem na Instagramu

Image

Čovjek toliko voli Lijepu našu da se zamalo zakačio s jednim svojim obožavateljem na Instagramu

12.7.2022.
13:04
VOYO logo

Jedan od najpoznatijih svjetskih nogometaša, vratar Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Manuel Neuer ponovno uživa na hrvatskoj obali. Slavni njemački vratar zaljubljen je u našu obalu i hranu i već godinama ljetuje u Dalmaciji, a u ljeto 2020. izazvao je pravo oduševljenje među lokalnim stanovnicima.

Ušetao je u kafić i platio piće gostima, a onda i zapjevao na hrvatskom, i to nekoliko poznatih hitova, kao i Thompsonovu pjesmu Lijepa li si, domoljubni hit, i to s prijateljima na brodu, u trenutku uživanja u moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuer je i ove godine ljeto proveo u Hrvatskoj, a čovjek toliko voli Lijepu našu da se zamalo zakačio s jednim svojim obožavateljem na Instagramu. Neuer je objavio sliku na kojoj pozira ispred brodova uz more, a jedan mu je pratitelj poručio: "Vrati se na trening, dosta je SAD-a".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuer, koji kao i većina velikih zvijezda, inače ne odgovara obožavateljima na poruke, ali ovom je tipu odgovorio. "Ovo je Hrvatska", napisao mu je kratko Neuer i izazvao brojne reakcije oduševljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožavatelj mu je na to poručio kako mu je uljepšao dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo