EURO NOGOMET / Rodri ponovno spasio City, Bilić poražen kod Brozovića i Ronalda

Image
Foto: Profimedia

Barcelona je u 25. kolu La Lige na gostovanju kod Celte slavila 2:1. Juventus je i četvrtu utakmicu u nizu u Serie A bez pobjede. Na gostovanju kod Verone odigrao je 2:2

17.2.2024.
20:56
Profimedia
VOYO logo

Manchester City je u utakmici 25. kola Premiershipa odigrao na svom terenu 1:1 protiv Chelseaja i tako propustio zadržati korak za vodećim Liverpoolom.

Image
EURO NOGOMET /

Budimir dvostruki strijelac u Primeri, a bivši dinamovac u Sloveniji

Image
EURO NOGOMET /

Budimir dvostruki strijelac u Primeri, a bivši dinamovac u Sloveniji

U 42. minuti Sterling je nakon odlične kontre pobjegao obrani domaćina pa lijepo okrenuo Walkera i zabio za vodstvo gostiju. Postao je tako Sterling prvi bivši igrač Cityja koji je u povijesti zabio svom bivšem klubu gol kod kuće i u gostima. Izjednačio je u 83. Rodri snažnim udarcem iz daljine i tako produljio svoj niz nepobjedivosti u dresu 'građana'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je u 25. kolu La Lige na gostovanju kod Celte slavila 2:1. Povela je Barca golom Lewandowskog u 45., a domaćini su izjedndačili u 47. minuti susreta preko Aspasa. Pobjedu gostima donio je Lewandowski iz penala u sedmoj minuti nadokande.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici saudijske lige Slaven Bilić je poveo Al Fateh na gostovanju kod Marcela Brozovića i Cristiana Ronalda, no izgubio je rezultatom 2:1. Brozović je u 14. minuti dobio žuti, a Ronaldo zabio tri minute kasnije za vodstvo domaćina. Izjednačili su Bilićevi preko Al Najdija u 29., no pobjedu domaćinima donio je Otavio u 72. minuti susreta. Brozović je igrao cijelu utakmicu.

Juventus je i četvrtu utakmicu u nizu u Serie A bez pobjede. Na gostovanju kod Verone odigrao je 2:2 te tako Inter s utakmicom manje ima devet bodova prednosti pred Juveom. Pobjedi li Milan u svojoj utakmici preskočit će Juventus na drugom mjestu tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo