POTPUNI PREOKRET, RONALDINHO PUŠTEN IZ ZATVORA: / Platio ogromnu jamčevinu, a pogledajte što je prvo napravio

Image
Foto: Twitter

Ronaldinho je iz zatvor izašao nasmiješen i dobro raspoložen

8.4.2020.
8:30
Twitter
VOYO logo

Legendarni brazilski nogometaš, Ronaldinho, ipak je pušten iz paragvajskog zatvora u Asuncionu, ali premješten je u kućni pritovor. Brazilski Globoesporte piše kako su Ronaldonho i njegov brat Roberto platili jamčevinu od 1.6 milijuna dolara i obranu će pripremati iz kućnog pritvora.

"Iznos jamčevine je bio važan. Ranije su kao garanciju davali kuću koja nije bila na njihovo ime, a sada je njihova obrana otvorila račun na njihovo ime i uplatila traženi iznos", rekao je tužitelj Osmar Legal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Brazilian retired football player Ronaldinho arrives at a hotel in Asuncion where he and his brother will serve house arrest after a judge ordered their release from jail on April 7, 2020. A judge in Paraguay ordered the release of Ronaldinho and his brother Roberto Assis into house arrest after the siblings spent almost exactly a month in jail awaiting trial on charges of using false passports to enter Paraguay. Lawyers for the men posted bail of $1.6 million., Image: 512893762, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Norberto DUARTE / AFP / Profimedia

Ronaldinho je iz zatvor izašao nasmiješen i dobro raspoložen, a čim je izašao dočekali su ga navijači pa je prvo morao potpisivati dresove, a tek je onda krenuo prema automobilu.

"Hvala vam na brizi i molitvama", kratko je rekao Ronaldinho kojeg su prevezli do hotela kako bi tamo proveo nekoliko dana u izolaciji zbog koronavirusa, a onda će moći ići svojoj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo