VAŽNO / Policija derbi označila kao susret visokog rizika: Poslala obavijest za gostujuće navijače

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Nedjeljni derbi označen je kao susret visokog rizika

5.5.2024.
12:20
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju se na Rujevici igra utakmica između Dinama i Rijeke koja bi mogla odrediti tko će biti ovosezonski prvak. Plavi u goste dolaze s jednim bodom prednosti, a momčad Željka Sopića htjet će ispraviti kiks nakon poraza od Lokomotive.

Image
TKO ĆE SLAVITI? /

Tijesno je na tablici: Derbi na Rujevici mogao bi odlučiti prvaka

Image
TKO ĆE SLAVITI? /

Tijesno je na tablici: Derbi na Rujevici mogao bi odlučiti prvaka

Policija je derbi označila kao susret visokog rizika, a poslala je i važnu obavijest za sve gostujuće navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Utakmica je proglašena utakmicom visokog rizika te će policija poduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti, uz koordinativnu ulogu Stožera za osiguranje utakmica visokog rizika Ravnateljstva policije, sukladno Protokolu o sigurnosti na utakmicama visokog rizika i sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakonu o javnom okupljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na očekivani dolazak većeg broja gostujućih navijača, pozivamo sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama.

Obavijest za posjetitelje/gledatelje

Ulazi u stadion Rujevica bit će otvoreni od 18 sati. Pozivaju se gledatelji da do stadiona dođu ranije, kako bi izbjegli prometne gužve i čekanje na ulazima na tribine te da na vrijeme i bez žurbe zauzmu svoja mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prihvat gostujućih navijača

Gostujuće navijače prihvatit će policijski službenici na Kikovici, na autocesti A6 te ih pozivamo da na navedenu lokaciju dođu do 16.30 sati, kako bi u organiziranoj koloni bili dopraćeni do stadiona Rujevica u Rijeci.

Gostujućim navijačima se preporučuje da za odmor i točenje goriva koriste odmorišta prije punkta predviđenog za prihvat navijača, budući da će policijski službenici bez stajanja osiguravati preprate gostujućih navijača od izlaza s autoceste do stadiona. Na stadionu osigurana je prodaja bezalkoholnih pića i hrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo