Ovim novcima mogu kupiti osam Matea Kovačića!

Prema pisanju britanskog tabloida Daily Mirrora, čelnici Manchester Uniteda će u siječanjskom prijelaznom roku dati svome menadžeru Davidu Moyesu čak 100 milijuna funti za pojačanja.

7.1.2014.
10:27
VOYO logo

Spomenuti dnevnik navodi da je izvršni direktor aktualnog engleskog prvaka Ed Woodward pristao dati veliki novac za obnovu momčadi, ali je Moyesu poručio da ne ide u panične kupnje.

Zasad krajnje neuspješan nasljednik Alexa Fergusona prošloga je ljeta lovio niz nogometaša, ali je u posljednjim sekundama prijelaznog roka uspio dovesti tek Belgijanca Marouanea Fellainija iz svoga bivšeg kluba Evertona. Hoće li mu zima biti uspješnija, pokazat će predstojeći tjedni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirror piše da je United odustao od svoje ljetne mete, veznjaka Athletic Bilbaa Andera Herrere, kao i da će teško doći do veznog igrača Atletico Madrida Kokea. Očekuje se pak da će Moyes još jednom pokušati kupiti lijevog beka Evertona Leightona Bainesa.

Tijekom posljednjih dana otočki su mediji lansirali informaciju da United prati i 19-godišnjeg hrvatskog nogometašaMatea Kovačića, koji igra u Interu. S obzirom na Moyesov budžet i Kovačićevu cijenu po procjeni Transfermarkta (15 milijuna eura), sve opcije otvorene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je nakon 20. kola Premierlige tek na sedmom mjestu. Od obrane naslova se praktički već oprostio, a četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka mu zasad bježe pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo