DINAMO SLAVI / Jakirović poručio: 'Kao da su svi jedva čekali da Dinamo potone'; komentirao je i suđenje

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Komentirao je trener Plavih i suđenje, posebice situacija kada je klupa Plavih tražili crveni za Selahija

5.5.2024.
22:13
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta pobijedili Rijeku na Rujevici s 2-1 (0-0) čime su napravili veliku prednost na vrhu ljestvice, pobjegli su Riječanima na četiri boda prednosti.

Image
OGLASILI SE /

Dinamo nakon preokreta i pobjede na Rujevici: 'To ti tak ide i to ti je tak'

Image
OGLASILI SE /

Dinamo nakon preokreta i pobjede na Rujevici: 'To ti tak ide i to ti je tak'

"Stvarno sam sretan zbog gola. Nismo dobro počeli, promijenili smo formaciju. Šokirao nas je penal, ali pokazali smo karakter i preokrenuli. Ovo mi je najbolji trenutak u karijeri, donio sam tri boda koji su jako bitni za naslov", rekao je nakon pobjede strijelac pobjedničkog gola Arbert Hoxha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je dobio i trener Plavih Sergej Jakirović.

"Prvo poluvrijeme nismo izgledali dobro. Previše smo bili razvučeni, na poluvremenu smo promijenili sustav. Presjekao nas je jedanaesterac, ali onda je momčad pokazala nevjerojatnu mentalnu snagu. Na kraju smo se obranili jer je Rijeka jako nezgodna na prekidima. Ogromna tri boda u direktnom dvoboju, korak smo bliže cilju", rekao je pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolega Sopić je Rujevicu opisao onako kako on zna, jako je tešku tu igrati, ali Dinamo je danas uspio i sedmi puta pobijediti ovdje. Mi smo Hoxhu jako dugo skautirali i na kraju smo od tri opcije doveli njega jer nam je bio najisplativiji. Izvana je sve bilo bubanje cifri. Sigurno mu ovaj gol danas puno znači."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakirović je puno toga prošao sezone…

"Sad mi djeluje nestvarno. Stvarno smo prošli svašta, kao da su svi jedva čekali da Dinamo potone, to je tako kad si godinama dominantan. Još jednom je cijeli klub pokazao da je Dinamo najbolja momčad Hrvatske."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je trener Plavih i suđenje, posebice situacija kada je klupa Plavih tražili crveni za Selahija.

"Komentirali smo, sudac je mislio da nije za drugi žuti, moram se složiti. Vidjeli smo po reakciji riječke klupe. Mislim da je sudac odradio jako dobar posao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo