MEDIJSKE OBAVEZE / Jakirović otkrio kada će se vratiti igrač koji se ozlijedio prije devet mjeseci

Image
Foto: Luka Batelic/PIXSELL

"Napravili smo fantastičan posao jer smo čitavu sezonu bili pod velikim pritiskom i stalno smo zaostajali..."

17.5.2024.
15:18
Luka Batelic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo gostuje u Koprivnici u sklopu 35. kola elitnog natjecanja hrvatskog nogometa gdje će odmjeriti snage protiv Slaven Belupa.

Image
NEOČEKIVANI RASPLET /

Brekalo bi mogao i sljedeće sezone igrati za Hajduk: 'Napravit ćemo sve'

Image
NEOČEKIVANI RASPLET /

Brekalo bi mogao i sljedeće sezone igrati za Hajduk: 'Napravit ćemo sve'

Trener Dinama Sergej Jakirović odradio je medijske obaveze pred kamerama. "Protiv Rijeke je izgledalo oprezno s obje strane. Mi smo ušli nešto bolje, imali smo dobre prilike, a onda se ušlo u opreznost s obje strane iako to nije bio plan. Nedostajalo je svježine i malo smo se emocionalno ispraznili nakon Osijeka, što je i razumljivo, iako smo promijenili pet igrača u postavi. Kad nismo uspjeli pobijediti, onda je bilo jako važno ne primiti gol u završnici i na Rujevici će biti pravo finale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako ste zadovoljni s proljetnim dijelom prvenstva?

"Naravno da sam jako zadovoljan. Napravili smo fantastičan posao jer smo čitavu sezonu bili pod velikim pritiskom i stalno smo zaostajali. Tek u 32. kolu smo došli na prvo mjesto, dobili smo Rijeku u direktnom dvoboju na Rujevici i sačuvali to mjesto. Da mi je netko rekao da ćemo biti prvaci dva kola prije kraja, rekao bih mu da je lud s obzirom na sve što se događalo. Sve što nas sad čeka je bonus."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakav Slaven očekujete?

"Oni će biti sigurno motivirani, kao i svi kad igraju protiv nas. Izvest ćemo dobru momčad, bit će tu igrača koji su dali veliki obol osvajanju naslova i želimo nastaviti taj niz neporaženosti. Priključili smo sedam juniora prvoj momčadi da osjete kako je biti dio toga. Neki će debitirati, pokušat ćemo da svi dobiju priliku. Žao mi je da nemamo još neke igrače, ali oni su na Europskom prvenstvu."

Kačavenda i Stojković, ima li šanse da zaigraju do kraja sezone?

"Kačavenda ne, ali plan je da Luka Stojković zaigra deset, petnaest minuta u zadnjem kolu protiv Rudeša. Napravit ćemo sve u dogovoru s njim da ponovno zaigra do kraja sezone."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo