MALIM KORACIMA NAPRIJED / HNS pomogao napravit ličkom petoligašu igralište s umjetnom travom vrijedno 2.5 milijuna kuna

Image
Foto: Facebook NK Gospić '91

Ove godine su već otvoreni novi tereni s umjetnom travom u Kustošiji, Krapini, Metkoviću, Novom Marofu i Kutini, nakon što su u 2021. godini otvoreni hibridni tereni u Splitu, Varaždinu i Šibeniku te tereni s umjetnom travom u Dugopolju, Pakracu, Rabu te na zagrebačkim Ravnicama

19.10.2022.
17:47
Facebook NK Gospić '91
VOYO logo

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, izvršio je primopredaju novog igrališta s umjetnom travom u sklopu stadiona Balinovac, nogometnog kluba Gospić '91.

Prvi čovjek krovne organizacije hrvatskog nogometa predvodio je delegaciju HNS-a, koju su činili i voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš, operativni asistent u uredu predsjednika Blago Jakovljević te stručna suradnica u odjelu marketinga Iva Vilenica, a svečanoj primopredaji novog terena prisustvovali su i gradonačelnik Gospića Karlo Starčević, zamjenica gradonačelnika Kristina Prša, župan Ličko-senjske županije Ernest Petry te predsjednik Nogometnog kluba Gospić Dario Radošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Od Slavonije do Istre /

Donosimo vam listu najvećih stadiona u Hrvatskoj: Iznenadit će vas koliko je niželigaških zdanja na popisu

Image
Od Slavonije do Istre /

Donosimo vam listu najvećih stadiona u Hrvatskoj: Iznenadit će vas koliko je niželigaških zdanja na popisu

'Djeca će uživati u nogometnim radostima'

“Drago mi je što otvaramo devetnaesti teren s umjetnom travom, a posebno me raduje što je to u Gospiću, u mojoj Ličko-senjskoj županiji. Uvjeren sam da će teren uvelike pridonijeti kvaliteti treniranja, a da će djeca istinski uživati u nogometnim radostima. Ljudima u nogometnom klubu Gospić želim puno uspjeha u radu, Hrvatski nogometni savez uvijek će podupirati ovakve projekte u suradnji s lokalnim samoupravama”, istaknuo je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Ove godine su, osim u Gospiću, već otvoreni novi tereni s umjetnom travom u Kustošiji, Krapini, Metkoviću, Novom Marofu i Kutini, nakon što su u 2021. godini otvoreni hibridni tereni u Splitu, Varaždinu i Šibeniku te tereni s umjetnom travom u Dugopolju, Pakracu, Rabu te na zagrebačkim Ravnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rab, Krapina, Metković...

“Unatoč teškim gospodarskim vremenima, Grad Gospić je, uz pomoć Hrvatskog nogometnog saveza, završio još jedan sportski infrastrukturni projekt, na čemu posebno zahvaljujem predsjedniku HNS-a Marijanu Kustiću. Nadamo se da ćemo i u druge projekte na području Grada Gospića ići zajedno, ovo je potvrda dobre suradnje koja će se nastaviti i u budućnosti. Investicija je vrijedna dva i pol milijuna kuna, predstoji nam još napraviti ogradu oko terena i kad to bude gotovo stavit ćemo teren u funkciju”, rekao je gradonačelnik Gospića Karlo Starčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo