HAJDUK NEOČEKIVANO PRODAJE JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH IGRAČA: / Nedavno je trebao preći u Dinamo, a sada je na korak od velikog transfera

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hajduk je u posljednjih godinu dana dobio dvije ponude za Jaira

1.2.2021.
22:51
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najboljih igrača Hajduka, Brazilac Jairo, na korak je od transfera u Saudijsku Arabiju. Potražuje ga tamošnji klub Damac, koji inače vodi nekadašnji trener omladinske škole Hajduka, Krešimir Režić. Za Brazilca je navodno stigla ponuda za posudbu uz prao otkupa, a još se čeka odgovor Hajduka.

Režić je nedavno preuzeo klub i ne stoje baš najbolje, pretposljednji su u ligi, ali nedavno su se pojačali veznjakom Domagojem Antolićem, bivšim igračem Dinama. No, sada se planiraju dodatno osnažiti Jairom, koji je ove sezone odigrao 17 utakmica, i zabio jedan pogodak, a ukupno je od ljeta 2018. godine skupio 92 nastupa i 24 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

30.01.2021., stadion Poljud, Split - Utakmica 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige, HNK Hajduk - NK Lokomotiva. Jairo de Macedo da Silva Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Podsjetimo, Hajduk je u posljednjih godinu dana dobio dvije ponude za Jaira, jednu od kazahstanskog Kairata od 2.3 milijuna eura i drugu od Dinama u visini od 2.7 milijuna eura, ali obje su odbili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo