ima još toga za ponuditi / Dugogodišnji kapetan napustio Chelsea, ali ostaje u engleskom nogometu

Obrana Chelseaja više od punog desetljeća bila je nezamisliva bez Johna Terryja, a isti je status dobio i u reprezentaciji. Ipak s 36 godina na leđima, Terry više nije konkurentan među prvotimcima engleskog prvaka

3.7.2017.
16:29
VOYO logo

Legendarni bivši kapetan Chelseaja i engleske nogometne reprezentacije John Terry nakon punih je 20 godina napustio klub sa Stamford Bridgea i karijeru će nastaviti u Aston Villi. 

Terry je u Chelsea stigao s tek 15 godina iz West Hama i tada je glasio za jednog od najtalentiranijih mladih braniča. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve prognoze o uspješnoj karijeri u slučaju Terryja su se i obistinile. U 'bluesima' je Terry proveo punih 20 godina, osvojivši pritom pet naslova engleskog prvaka, pet FA kupova, tri liga kupa, dva engleska superkupa, Ligu prvaka i Europsku ligu. Obrana Chelseaja više od punog desetljeća bila je nezamisliva bez Johna Terryja, a isti je status dobio i u reprezentaciji. 

Ipak, posljednje dvije sezone Terry je pao u formi, što nije ni čudo, budući da ima već 36 godina. Njegovo mjesto u obrani, kao i kapetansku vrpcu, preuzeo je Gary Cahill, a Terry je skupljao mrvice s klupe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>>Oprašta se kapetan i ikona Chelseaja: 'Riječima ne mogu opisati kako se osjećam'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan da je stiglo vrijeme za rastanak s Abramovičevim klubom, Terry se ponio sportski, pa tako trenerima i upravi nije nimalo zamjerio manjak minutaže u posljednje vrijeme, no još uvijek ne pomišlja na kraj karijere. 

Naime, Terry će karijeru nastaviti u engleskom drugoligašu Aston Villi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljen sam što dolazim u Aston Villu, klub kojem se divim već dugi niz godina. Odlični uvjeti za treniranje uz sjajne suigrače i iskusnog menadžera, Stevea Brucea. Jedva čekam početak kako bih pomogao momčadi da napravi nešto posebno", izjavio je John Terry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo