BOMBA IZ FRANCUSKE: / Transfer koji će uzdrmati nogomet! Kinezi zvijezdi PSG-a nude pravo bogatstvo

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Zvijezda PSG-a Angel Di Maria mogao bi zaigrati u Kini za neimenovani kineski klub u transferu vrijednom 80 milijuna eura.

26.12.2016.
13:09
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Francuski L'Equipe javlja, a španjolski dnevni sportski list AS prenosi kako je vrlo lako moguće da je argentinski krilni napadač Angel di Maria odigrao svoju posljednju utakmicu za francuskog prvaka PSG. Poznati nogometni agent Jorge Mendes, naime, razmatra mogućnost da argentinska zvijezda karijeru nastavi u kineskoj ligi koja je zbog ogromne količine novaca koje posjeduje postala zanimljivo nogometno tržište.

PROCURILA NOVA IMENA OPTUŽENA ZA UTAJU POREZA: Tri zvijezde prevarile državu za milijune eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Maria još uvijek nije zaigrao na svom nivou

Iako ima tek 28 godina, Argentinac od odlaska iz Real Madrida 2014. nikako da zaigra onako kako je to radio dok je nosio dres španjolskog kluba s kojim je osvojio brojne trofeje.

Međutim, njegov pad krenuo je od dolaska u Manchester United kod trenera Louisa Van Gaala gdje se zadržao svega jednu sezonu, a zatim otišao u PSG. Angel di Maria osvojio je naslov u Francuskoj, no nikada nije opravdao očekivanja navijača i zaigrao na svom najvišem nivou, kako i dolikuje ovom paklenom igraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emery nije zadovoljan njegovom igrom

Također, francuski i španjolski mediji tvrde da ni trener Unai Emery nije zadovoljan njegovom igrom. Stoga, razlaz di Marije i Emeryja nameće se kao logična opcija, a nastavak njegove karijere u Kini kao realnost. Tako bogati Kinezi nastavljaju šokirati svjetski nogomet. Vrijedi spomenuti i kako bi igrač Chelsea Oscar trebao napustiti Stamford Bridge i prijeći u Kinu za 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Marija je za PSG do sada odigrao 43 utakmica i postigao je 11 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo