MOGAO JE BAŠ I U HNL / A joj, pa kud baš tamo? Omiljeni Vatreni, navodno, ima novi klub i neće vam se svidjeti gdje bi na kraju mogao igrati

Image
Foto: Profimedia

Spominjali su se mnogi velikani iz Serie A, Ligue 1, a u nekim je kombinacijama bio čak i povratak u Prvu HNL

18.7.2022.
15:47
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac i član srebrne generacije Vatrenih, mnogima omiljeni Domagoj Vida, trebao bi, prema svemu sudeći, nastaviti karijeru daleko od Europe, odnosno, u Saudijskoj Arabiji.

Nagađalo se kako će Vida nakon razilaženja s Bešiktašom nastaviti karijeru u nekom od europskih klubova, a spominjali su se mnogi velikani iz Serie A, Ligue 1, a u nekim je kombinacijama bio čak i povratak u Prvu HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Međutim, turski TR Haber tvrdi da će Vida ipak preći u redove saudijskog Al-Ettifaqua, a neki mediji tvrde da je već s njima potpisao i ugovor. Vida se nije uspio dogovoriti s Bešiktašom oko novog ugovora, prema njihovim tvrdnjama tražio je dva i pol milijuna eura plaću, a klub mu je nudio milijun manje.

Saudijcima ta plaća nije bila problem i navodno su dogovorili suradnju. Vidi su 33 godine i od 1. srpnja nema kluba, no to bi se sada trebalo promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo