PITANJE BEZ ODGOVORA / Niko Kovač nije htio pričati o slučaju Šimunić

Hrvatski izbornik je očekivao pitanje o najnovijoj aferi oko Josipa Šimunića i imao je spreman odgovor: 'Znao sam da ćete me to pitati, ali ja vam neću dati odgovor na to pitanje'.

20.11.2013.
14:41
VOYO logo

"Slavili jesmo, razumljivo je da smo slavili... Neki su malo ranije završili u sobi, neki malo kasnije, oko pola četiri. Naspavao se nisam, ali to ćemo nadoknaditi ovih dana", rekao je izbornik i pohvalio sve 'sudionike' ovog velikog uspjeha.

"Nisam tu ja u prvom planu, već moji dečki, stožer... Moj stožer je odradio maksimum, nije bilo dana da se nismo čuli. Veliko hvala svima koji su u okruženju reprezentacije", zahvalio je Kovač i osvrnuo na skandiranje s tribina njemu u čast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je kada publika skandira tvoje ime. Nisam ispočetka razumio kome skandiraju pa sam se okrenuo i pitao suradnike: 'Jesam li to ja?'. Bilo je to lijepo čuti", otkrio je bivši kapetan 'Vatrenih'.

"Da se posvetim onome što se događalo na terenu. U samo 10 dana su dečki sve pohvatali što smo zacrtali, pokazali da znaju igrati nogomet. To ste jučer vidjeli, bio je veliki pritisak na njihovim leđima, ostavili su srce i dušu na terenu", naglasio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova ekipa ima velik potencijal jer imamo dosta mladih igrača, tri igrača od 34-35 godina, ostali su mlađi. I ako svi budu zdravi, ova reprezentacija će biti jedna od najkvalitenijih, ali sve se mora posložiti, nema ništa kroz priču. Što će biti u Brazilu? Sve što nam dođe, što nam dragi Bog da, bit će dobro. Imat ćemo više vremena za pripremu, to je dobro, nije pritisak. Imamo šest mjeseci za pripreme, skenirati protivnike, pratiti igrače...", dodao je hrvatski izbornik.

A slučaj Šimunić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da ćete me to pitati, ali ja vam neću dati odgovor na to pitanje", rekao je Kovač, a na pitanje zašto ne želi, dodao je: "Zašto bi o tome morao govoriti?".

Povodom izjava Josipa Šimunića nakon kvalifikacijske utakmice između reprezentacija Hrvatske i Islanda te danas zaprimljenih više upita novinara, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu zatražilo je od nadležne Policijske uprave zagrebačke dostavu izvješća o događaju nakon spomenute utakmice radi donošenja odluke o mogućem prekršaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo