ŠARIĆ PROMAŠIVAO, 76ERSI PREKINULI SJAJAN NIZ: / Dario ostavio šut u svlačionici, Cavsi ostali bez rješenja protiv Spursa

Image
Foto: AFP

Philadelphia 76ersi imali su sedam pobjeda zaredom, niz je sad prekinut

26.2.2018.
8:26
AFP
VOYO logo

Košarkaši Philadelphia 76ersa stigli su u Washington sa dva aktualna niza, oba na brojci sedam. Toliko je bila duga njihova aktualna serija pobjeda, ali i niz poraza na gostovanjima u Washingtonu. Nakon 109-94 za domaćina, Wizardsi su produljili svoju seriju u ogledima protiv 76ersa, ovaj put bez svog najboljeg igrača Johna Walla.

Otto Porter je zabio 24, jedan poen manje dodao Bradley Beal, a ključnom za pobjedu pokazala se druga četvrtina utakmice koja je otišla na stranu Washingtona rezultatom 37-20 što je bilo dovoljno za 67-48 na poluvremenu utakmice i za otvoren put prema pobjedi. Philadelphijini igrači mučili su se sa šutom cijelu utakmicu (27,3 posto za tricu, 36 posto ukupno), a u tu se priču uklopio i Dario Šarić koji je ubacio 13 poena, ali uz loših 5-17 iz igre od čega 2-7 iza crte za tri poena. Imao je i osam skokova. Daleko najbolji kod poraženog sastava, kao i obično, Joel Embiid sa 25 ubačenih koševa i deset uhvaćenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljutiti James

Derbi večeri odigran je u Clevelandu gdje su domaći Cavaliersi teško poraženi od San Antonio Spursa rezultatom 94-110 u utakmici nakon koje je LeBron James (33 poena, 13 skokova, devet asistencija) istresao bijes na suce zamjerivši im što nisu svirali, posebice na njemu, udarce i povlačenja. Spursima je svirano samo dvanaest prekršaja od čega tek tri u drugoj polovici utakmice. Omjer slobodnih bacanja iznosio je 32-14 za pobjedničku momčad. Ante Žižić odigrao je minutu za Cavse i za to vrijeme stigao uhvatiti jednu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 27 poena i šest skokova Spurse je do pobjede predvodio LaMarcus Aldridge.

NBA liga, rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlotte Hornets - Detroit Pistons 114-98

Milwaukee Bucks - New Orleans Pelicans 121-123 (produžetak)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliers - San Antonio Spurs 94-110

Denver Nuggets - Houston Rockets 114-119

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Washington Wizards - Philadelphia 76ers 109-94

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo