VIDEO: / Ovakva sramota se Kukoču i Jordanu nije mogla dogoditi

9.5.2013.
10:54
VOYO logo

Dogodilo se to samo dva dana nakon što su Bullsi na Floridi iznenađujuće slavili 93:86. U utakmici punoj uzavrelih strasti, kako na parketu, tako i na tribinama, dosuđeno je čak devet tehničkih prekršaja, a isključena su dva igrača Bullsa, Joakim Noah i Taj Gibson.

Pri izlasku s terena navijači Miamija su naveliko prvocirali Noaha, a najdalje je otišla jedna žustra navijačica koja mu je bez pardona pokala srednji prst. Francuski centar suzdržao se odgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri minute i 42 sekunde prije kraja prvog poluvremena Heat je vodio s 42:38, a onda je uslijedila serija 62-20 (!) kojom su domaći ne samo osigurali pobjedu, nego i osramotili Chicago koji se, istini za volju, osramotio i sam. Gostujući košarkaši su, naime, bili toliko nervozni da su dobili čak šest tehničkih pogrešaka (najviše u doigravanju nakon Bostona protiv Indiane 2005. godine). Pritom su Joakim Noah i Taj Gibson zaradili dvostruke tehničke, što je automatski značilo i isključenje, a mogle bi ih dočekati i dodatne kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, Miami je nadmašio svoju dosadašnju najuvjerljiviju pobjedu u doigravanju (+35 protiv Orlanda u travnju 1997. godine), a i Bullsima je ovo najteži poraz u postsezoni u klupskoj povijesti.

Ray Allen je za manje od 19 minuta igre ubacio 21 koš za Heat, LeBron James je dodao 19 uz devet asistencija, Norris Cole je postigao 18, a Dwyane Wade 15 poena. U slabom Chicagu najefikasniji je s 13 poena bio Marco Belinelli. Treća utakmica na rasporedu je u petak u Chicagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo