Hrvati opet razocarali: 'Nemam rijeci! Igrali smo kao curice'

Ocekivali smo da cemo se potuci od prve minute, a krenuli smo tek u nastavku. Suparnik nam se rano odlijepio jer je bolji od nasih ranijih protivnika.

4.9.2014.
8:42
VOYO logo

Hrvatska je sada u nezavidnoj situaciji, s omjerom 2-2 ulazi u posljednje kolo i utakmicu protiv Portorika. Ocekivala se borba za prvo mjesto u skupini, a sada ce svi biti sretni uspije li se Hrvatska plasirati u nokaut fazu.

"Imali smo tri upozorenja i nadam se da ce nam to vise uci u glavu. Odrasli smo ljudi, valjda cemo biti i pametni, pa da krenemo od pocetka, a ne tek od 25. minute kada se nama pocne igrati. Nadam se da cemo to shvatiti i pokazati protiv Portorika pa onda, tko god nam dode u osmini finala, odigrati kao pravi momci i potuci se svih 40 minuta", kazao je Dario Saric.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jImiAppNFwc

U hrvatskoj igri gotovo nista nije funkcioniralo, prolaznu ocjenu tek mogu dobiti Saric i Bojan Bogdanovic, ali nema vremena plakati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam objasnjenja. Grci su bili tvrdi u obrani i pametniji u napadu. Trebamo se zatvoriti u prostoriju, otvoriti se jedan prema drugom i analizirati sto se dogada", priznao je za Jutarnji list centar Luka Zoric.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo