Spektakl na RTL-u / Zahuktava se atmosfera uoči meča Hrgovića i Corbina: 'Neće biti tvoj dan, čovječe! Prestani pjevati!'

Raspjevani Gregory Corbin pjesmom je najavio subotnji meč

24.5.2019.
20:23
VOYO logo

Zahuktava se atmosfera uoči prvoga meča Filipa Hrgovića izvan Europe. Boksači su u Washingtonu, a večeras ih očekuje zajedničko vaganje.

Raspjevani Gregory Corbin pjesmom je najavio subotnji meč. "Nova je zora, novi dan, novi život za mene", pjevao je. No Hrgović mu nije ostao dužan: "Neće biti tvoj dan, čovječe. Prestani pjevati!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su show dvaju boksača nagradili pljeskom, no situacija je postala puno ozbiljnija kada su stali oči u oči. Toliko da su se pogledi razdvojili tek kada je Eddie Hearn rekao: "Dosta!" 

"Taj pogled oči u oči, to je jedan izazovni trenutak. Koji je meni uvijek bio jako bitan u karijeri. I to je neka prva bitka koja se dogodi između nas dvojice. On je prvi maknuo pogled, to mi puno znači", rekao je Filip Hrgović interkontinentalni WBC prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANA VIJEST

A njegov izazivač Gregory Corbin vjeruje da je Hrvat pobjediv: "Došao sam pobijediti u subotu navečer".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki meč sprema se u subotu. Ni Eddie Hearn nije propustio upoznati Hrgovića kojeg je nazvao budućim izazivačem za svjetske titule. No najprije treba "riješiti" Corbina.

"Čini mi se da je dečko hrabar. Čini mi se da je ovamo došao ne samo na 'pay day' što se kaže, nego se došao boriti", smatra Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gregory Corbin u Washington je stigao u sjajnoj formi. Opušteni Amerikanac ne krije svoje ambicije pa čak i da se vidi u ulozi izazivača Anthonyja Joshue s kojim je sparirao baš za ovaj meč. 

"Ovo je još jedna prepreka, još jedna stepenica prema onome što želim postići, kamo želim odvesti svoju karijeru. Želim doći na vrh, baš kao i ostali", najavljuje Corbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima svoje snove i vjeruje u njih. Na njemu je da vjeruje. Na meni je da ga razuvjerim", odgovara Hrgović.

Priči se bliži kraj. Ispred Hrgovića i Corbina preostalo je tek vaganje, a onda će šake zamijeniti riječi. Hrgoviću osma ili Corbinu 16. pobjeda karijere, uživo ćete moći pratiti u nedjelju na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo