REAKCIJE SE NE STIŠAVAJU / Usikov menadžer brutalno napao Furyja i hrvatskog borca: 'On je j**ena kukavica, tražio je to od svoje k**e'

Image
Foto: Profimedia

"Možete me citirati od riječi do riječi", rekao je Klimas nakon agresivnog intervjua za Ring Magazine

3.2.2024.
12:12
Profimedia
VOYO logo

Meč za za apsolutnog svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji između Britanca Tysona Furyja(35) i Ukrajinca Oleksandra Usika(36), koji se trebao održati 17. veljače u Saudijskoj Arabiji, odgođen je u petak nakon što se Fury ozlijedio na sparingu, a brzo nakon te vijesti pojavila se priča da bi se Usik mogao botiri protiv našeg Filipa Hrgovića.

Image
POJAVILA SE SNIMKA /

Ovo je trenutak u kojemu je Hrvat ozlijedio Tysona Furyja i otvorio Filipu Hrgoviću veliku priliku

Image
POJAVILA SE SNIMKA /

Ovo je trenutak u kojemu je Hrvat ozlijedio Tysona Furyja i otvorio Filipu Hrgoviću veliku priliku

Podsjetimo, Fury je tijekom sparinga dobio posjekotinu iznad desnog oka zbog koje je morao na šivanje i trebat će mu vremena za oporavak te je meč s Usykom 17. veljače postao neizvediv. Novi termin nije poznat, a iz Usikovog tima su otkrili da će možda biti potrebno nekoliko mjeseci dok Fury ne bude spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boksački novinar Michael Benson na društvenoj mreži X napisao je kako će priredba u Rijadu biti odgođena i da će se ovaj meč održati na neki drugi datum. Svi koji su kupili ulaznice dobit će povrat novca.

Fury je napisao priopćenje: "Potpuno sam slomljen nakon što sam se toliko pripremao za borbu i došao u ovako dobru formu. Žao mi je svih uključenih u ovaj događaj, marljivo ću raditi kako bih pronašao novi datum nakon što zaliječim oko. Mogu se samo ispričati svima, svojoj i Usikovoj ekipi, ostalim borcima, suradnicima i navijačima, kao i mojim domaćinima i prijateljima u Kraljevstvu Saudijske Arabije", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela priča nikako nije "sjela" Usykovom menadžeru Egis Klimasu koji je za RIng Magazine rekao: "Kad je Usik saznao da je meč otkazan, samo se nasmijao. To je sve što je učinio. Previše je mentalno jak da bi ga se slomilo", kaže Klimas pa nastavlja:

"On je j**ena kukavica i učinit će sve da izbjegne Usika i tražio je od svoje k**e da ga udari tavom po obrvi. Možete me citirati od riječi do riječi." Mislio je Klimas vjerojatno na hrvatskog borca Agrona Smakićija, koji je pomogao Furyju u spremanju za borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo