SJEĆATE LI SE ONE BORKINJE KOJA JE 2017. UNAKAZILA BOKSAČKU ZVIJEZDU I ŠOKIRALA JAVNOST? / Za vikend ulazi u kavez

Image
Foto: Screenshot: Twitter/You Tube

Kristine Williams prije nešto više od godinu i pol unakazila je boksačku zvijezdu Heather Hardy

27.6.2019.
8:05
Screenshot: Twitter/You Tube
VOYO logo

Na stranu muška konkurencija slobodne borbe u svijetu, ali ono što si žene rade u najboljim MMA kavezima (UFC, Bellator) strašno je i prelazi granicu normalnog. Nerijetko su mečevi žena brutalniji nego oni kod muškaraca. Druga po jačini svjetska organizacija slobodne borbe Bellator je na svom Twitter profilu objavio brutalni high-kick Kristine Williams (3-1-0) u meču protiv 37-godišnje boksačke zvijezde Heather Hardy u listopadu 2017. godine, kao najava spektakla koji slijedi u ženskom MMA dijelu ovog sporta...

Izula ju iz cipela

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavljena boksačica dobila strašne batine 2017.

Hardy je u toj borbi dobila strašne batine od, tad, debitantice u Bellatoru. Ovako je proslavljena boksačica Heather Hardy, koja je do tada imala boksački skor 20-0, izgledala prije borbe protiv Williams na samom vaganju. Izazovna Hardy pojavila se s naočalama i ružem na usnama, hladnog lica, samouvjerena u uspjeh…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon što ju je Williams, kako se ono u borilačkom žargonu kaže “izula iz cipela”, Hardy je izgledala ovako…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do te je borbe Williams bila potpuna anonimka u MMA svijetu

Kristine Williams do te je borbe bila potpuna anonimka u MMA svijetu, ali nakon što je uništila Hardy na Bellatoru 185 (main card) održanom u Mohegan Sun Areni u Uncasvilleu (Connecticut) Williams je pozornost javnosti usmjerila prema sebi. Završila je priču protiv Hardy u drugoj rundi, nakon što je liječnik zaustavio borbu zbog “unakaženog” lica borkinje rodom iz Brooklyna i puknutog nosa, koji je slomljen upravo spomenutim high-kickom, a tijekom borbe Williams je uništavala aktualnu prvakinju u boksu, koja drži pojas u WBC International super bantam kategoriji, na razne načine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo boksačkim tehnikama, Williams je pokazala i K1 raznovrsnost…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentatori ostali doslovno šokirani viđenim

Poznati MMA komentatori ostali su doslovno šokirani viđenim, kao i cjelokupna MMA javnost. Predsjednik Bellatora Scott Coker kazao je kako je Williams već u svojem debiju počela graditi ime u ovom sportu na način da postane pravi borilački brend. Ugledni borilački site MMajunkie pisao je kako je uoči ove borbe 28-godišnja borkinja iz Oklahome bila veliki “underdog” protiv Hardy koja je prije borbe bila na MMA skoru 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Williams na Bellatorovom 224 priredbi u Thackervilleu protiv neporažene Juliane Velasquez

Nadolazećeg vikenda Kristine Williams ulazi u kavezu u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu, na Bellatorovom 224 priredbi u Thackervilleu, pa se borilačka javnost u Americi nada još jednoj makljaži u kavezu, pravoj borbi. Njezina protivnica bit će Juliana Velasquez (8-0-0), neporažena Kolumbijka.

“Williams nije imala ništa. Hardy je bila favorit, ali očito samo na papiru”, piše spomenuti portal. Williams je ovim razvaljivanjem Hardy sebi širom otvorila vrata napretka u ovoj jakoj MMA organizaciji i oduševila fanove koji su ostali šokirani dominacijom nad Hardy… Složili su se svi da je to izgledalo kao da je preko Hardy prešao vlak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo